Bianca Alexandra, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, accident grav în vacanță! Vedeta este de nerecunoscut

Bianca Alexandra, accident grav în vacanță
Bianca Alexandra, accident grav în vacanță

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a trecut prin clipe teribile, în timp ce se afla în vacanță în Bodrum. Tânăra s-a accidentat grav în hotelul în care este cazată.

Bianca Alexandra, una dintre cele mai cunoscute foste concurente de la „Bravo, ai stil!” a suferit un grav accident în vacanța ei din Bodrum, chiar în hotelul în care s-a cazat. Vedeta a povestit totul pe contul ei de Instagram și a cerut ajutorul fanilor ei.

Citeste si: Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo!"

Bianca Alexandra, accident grav în vacanță
Bianca Alexandra, accident grav în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Bianca Alexandra, accident grav în vacanță

Foarte activă pe rețelele de socializare, tânăra postează în fiecare zi fragmente din viața ei personală. De data aceasta, însă, Bianca Alexandra a venit în fața fanilor cu o mare problemă, povestindu-le cum a alunecat și și-a dislocat nasul. Aceasta a suferit o operație în Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cazată la un hotel de cinci stele, unde o singură noapte costă nu mai puțin de 440 de euro, Bianca Alexandra mărturisește că a avut parte de un tratament nu tocmai bun din partea angajaților. Mai mult decât atât, este acuzată de aceștia pentru faptul că a stricat imaginea ansamblului turistic, asta după ce a sunat la poliție.

„Bună, dragilor. Astăzi vreau să împărtășesc cu voi cea mai rea experiență pe care am trăit-o în viața mea în acest hotel în Bodrum.

Hotelul arăta drăguț în imagini, dar prezintă mai multe probleme. Una dintre cele mai mari probleme este că toate podelele sunt foarte alunecoase. Ieri am alunecat pe podea și am dat cu fața. Femei de la curățenie a lăsat o pungă cu prosoape curate, eram încălțată în sandale și am alunecat pe pungă. Ieri am fost în spital, mi-au făcut o operație, pentru că mi-am dislocat nasul. Acum trebuie să merg, iar, la spital, pentru că încă sângerez.
Am sunat la poliție”
, a spus Bianca pe Instastory.

Citeste si: Denisa Despa a ajuns de urgență la spital, plină de sânge! Ce a pățit dansatoarea: „I-am așteptat pe cei de la savare”

Bianca Alexandra, accident grav în vacanță
Bianca Alexandra, accident grav în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Alexandra: „E mai rău ca în România”

Foarte revoltată, blondina a continuat să le spună tuturor urmăritorilor prin ce momente de chin trece, fiind mai mult decât hotărâtă să acționeze pe cale legală.

„E mai rău ca în România. Nu pot nici să mă mișc, nici să vorbesc după această operație. Acesta este hotelul, ne-a tratat oribil.

V-am rugat să îmi spuneți un avocat aici, în Turcia, ne țin sechestrați în hotel, pentru că am sunat la poliție, s-a făcut un raport.

Ni s-a spus că nu ne lasă să plecăm, pentru că am cauzat probleme hotelului. Suntem blocați aici. Sunt confuză, am avut operație azi. Am nevoie de un avocat care să mă ajute. (…) Alesesem unul dintre cele mai bune hoteluri, dar, în realitate, au furat bani de la noi, nu au făcut curățenie în camere, a fost teribil”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies