Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo!"

Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo!
Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul: „Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo!"

Silviu Prigoană a oferit noi detalii despre una dintre cele mai mari traume ale sale, accidentul care l-a lăsat fără picior.

În anul 1984, pe când avea doar 22 de ani, Silviu Prigoană a suferit un accident grav de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior. Omul de afaceri lucra atunci la o fabrică din Gherla, unde ocupa funcția de frigotehnist. Într-o zi, s-a rupt un grătar și a căzut într-o mașină de tocat, moment în care și-a tăiat piciorul. Ce detalii noi a oferit Silviu Prigoană și ce spune despre acea perioadă cruntă din viața lui?

Citeste si: Raluca Bădulescu, veste neașteptată după ce a anunțat divorțul: „Este minunea și dragostea vieții mele”

Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul
Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul[Sursa foto: Captură YouTube]

Silviu Prigoană, dezvăluiri cutremurătoare despre accident

Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, Silviu Prigoană a povestit, cu lux de amănunte, una dintre cele mai mari traume pe care le-a avut în viață, mai exact accidentul de la 22 de ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mi-a intrat piciorul într-un melc cum este cel de la mașina de tocat. Am rugat pe cineva să îmi dea trusa, că nu avea curaj. Mi-am tăiat singur tendonul și am lăsat piciorul acolo. Tot ce s-a întâmplat în viața mea... Acolo sus, dacă mă iubea cineva, nu îmi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul...”,

a povestit omul de afaceri.

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive

Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul
Silviu Prigoană, detalii dureroase despre accidentul în urma căruia și-a pierdut piciorul[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe lângă acest subiect, Silviu Prigoană a vorbit și despre prima lui soție, care s-a stins din viață după opt ani de mariaj. Femeia a trecut în neființă din cauza unei boli incurabile, iar durerea pe care a simțit-o atunci este greu de explicat prin cuvinte. Silviu Prigoană a rămas, la doar 30 de ani, singur cu doi copii, Honorius și Silviu.

„Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare! N-am plecat eu cu traista în băț, de la Gherla, să vin eu să mă fac deputat.

A fost o întâmplare că am ajuns în București. A fost o întâmplare că am deschis o grămadă de business-uri. A fost o întâmplare că am fost deputat. Totul a fost din pură întâmplare! N-a fost nimic calculat, socotit de mic. Culmea este că nu doar eu sunt în situația asta! La toți li s-a întâmplat la fel. Am avut și o șansă, pentru că, la Revoluție, nu eram nici sugar, nici pensionar.
Un pensionar ce să facă altceva la Revoluție decât să se pensioneze? Un sugar? Ăla avea trabă cu biberonul. Atunci era și piața goală, și s-au putut face lucruri. Erau gunoaie peste tot! Hai să cărăm gunoaie! Am avut norocul că am avut mereu lângă mine oameni specialiști când am deschis afacerile”
, a mai spus Silviu Prigoană.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies