Gabriela Firea susține femeile să aibă un stil de viață echilibrat și să mănânce cât mai sănătos. Ministrul Familiei nu se înfometează niciodată și se simte mult mai bine de când a dat jos 25 de kilograme.
Fostul primar al Capitalei are aceleași kilograme ca în facultate și se simte mai liberă ca niciodată. Iată cum a reușit să dea jos 25 de kilograme.
Gabriela Firea a comunicat că nu se înfometează, deoarece are o alimentație echilibrată.
Ea încearcă să evite carnea și carbohidrații, dar nu în totalitate. Pe lângă acest lucru, ea consideră că oamenii trebuie să fie perfecți sufletește, iertători, iubitori și să ne își îngrijească aspectul exterior.
„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.
Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior. Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar. Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.
Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, a declarat Gabriela Firea pentru impact.ro.
Ministrul Sănătății a slăbit 25 de kilograme în trei luni, iar dimineața, după ce lua agheasma, bea pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie.
Dimineața, după ce luam agheasma, beam pe burta goala un pahar de apa cu jumătate de lămâie stoarsa, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz in care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Daca nu îmi era suficient mai mâncam semințe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusa dintr-o supa-crema de legume si un grătar de curcan sau peste cu salata.
La masa de seara, obligatoriu înainte de ora 19, o brânza slaba fără sare cu roșii sau salata trebuiau sa ma sature. Evident, pana ma culcam ma apuca foamea, dar o potoleam, atat cat puteam cu apa. (Intre mese) Nu mâncam cornulețe sau ciocolata, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente si imi potoleau foamea”, a declarat Gabi Firea atunci.
Gabriela Firea susține femeile să aibă un stil de viață echilibrat și să mănânce cât mai sănătos. Ministrul Familiei nu se înfometează niciodată și se simte mult mai bine de când a dat jos 25 de kilograme.
Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”
Diana Puiu21 noiembrie 2024Actualizat: 21 noiembrie 2024, 18:10