Gabriela Lucuțar, despre afacerea cu pompe funebre. Regina Întunericului nu poate renunța la pasiunea ei „Nu am cum să pun stop.”

Gabriela Lucuțar, despre afacerea cu pompe funebre. Regina Întunericului nu poate renunța la pasiunea ei „Nu am cum să pun stop.”
Gabriela Lucuțar, despre afacerea cu pompe funebre. Regina Întunericului nu poate renunța la pasiunea ei „Nu am cum să pun stop.”

Gabriela Lucuțar a vorbit despre motivul pentru care nu poate renunța la afacerea cu pompe funebre.

Gabriela Lucuțar, cunoscută drept și Regina Întunericului, a apărut în atenția oamenilor atunci când ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale, iar de atunci cele două au tot fost văzute împreună. Aceasta a participat și la două show-uri de televiziune, unul despre investiții și afaceri, iar altul fiind un show culinar, intrând în atenția publicului pentru curajul de care dă dovadă și povestea pe care o are în spatele meseriei sale.

Aceasta este extrem de dedicată și implicată în tot ce face, astfel că deține o afacere de pompe funebre, și un salon de înfrumusețare, așa că nu doar se ocupă de tot ce au nevoie familiile pentru evenimentul nefericit, ci s-a implicat personal de înmormântările mai multor persoane publice, ajungând facă din aceste triste momente adevărate opere de artă. Invitată în cadrul podcastului Realități cu Niculescu, Regina Întunericului a fost întrebată dacă s-a gândit la momentul în care să pună stop carierei sale și să renunțe la ceea ce face în prezent, dacă va veni un moment care să-i
ceară acest lucru.

Gabriela Lucuțar nu vrea să pună stop niciodată afacerii

Citește și: Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului? „A fost un moment foarte greu.”

Gabriela Lucuțar
Gabriela Lucuțar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Lucuțar divorțează după 20 de ani de căsnicie! Care este motivul din spatele separării de tatăl copiilor săi: „Am crezut că nu e drept. Eu nu sunt conflictuală.”

Gabriela Lucuțar a spus că nu are cum să pună niciodată stop la ceea ce face acum, iar când va muri, va fi cu bisturiul în mănă, lângă persoanele decedate.

Spune că nu poate să îi lase pe toți cei care îi cer ajutorul, fiind implicată chiar și în momentele în care este plecată în vacanță. Chiar și așa, Regina Întunericului este de fiecare dată prezentă pentru toți cei care îi cer ajutorul, chiar dacă asta înseamnă să facă sacrificii din zilele de vacanță pe care le are pentru a se întoarce la anumite evenimente.  “Nu am cum să pun stop.
Când voi muri, voi muri cu sticla de formol în mănă, cu bisturiul. Nu știu dacă mă înțelegi. Nu pot, pentru că nu pot să-i las pe oamenii aceștia care îmi cer. Vin clienții și îmi spun: plecați undeva în vacanță? Care mă știu și au mai lucrat cu mine. Nu.  Oamenii mă vor pe mine. Oamenii care au mai lucrat cu mine, mă vor pe mine ca om.
Eu pot să mă rup. M-am întors înapoi, din șase zile pe care le-am avut, două zile am organizat, iar apoi m-am întors la mare. Așa sunt eu.”,
a povestit Gabriela Lucuțar.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Gabriela Lucuțar
Gabriela Lucuțar[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Lucuțar divorțează după 20 de ani de căsnicie! Care este motivul din spatele separării de tatăl copiilor săi: „Am crezut că nu e drept. Eu nu sunt conflictuală.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies