Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului? „A fost un moment foarte greu.”

Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului? „A fost un moment foarte greu.”
Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului? „A fost un moment foarte greu.”

Regina Întunericului a vorbit despre divorțul de fostul soț.

Vestea că Gabriela Lucuțar divorțează după 20 de ani de căsnicie a șocat o țară întreagă. Regina Întunericului și soțul său au trăit o frumoasă poveste de dragoste, pe parcursul căreia și-au întemeiat on familie alături de cei trei copii ai lor și o afacere de succes în domeniul pompelor funebre. Acum, însă, blondina a luat decizia de a divorța de tatăl copiilor. Invitată în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată pe Kanal D2, Gabriela Lucuțar a vorbit despre motivul care a dus la separarea de bărbatul căruia i-a fost alături timp de două decenii și cum s-a

realizat partajul.

Gabriela Lucuțar și-a dorit căsătoria și tot ea a pus punct relației

Citește și: Gabriela Lucuțar divorțează după 20 de ani de căsnicie! Care este motivul din spatele separării de tatăl copiilor săi: „Am crezut că nu e drept. Eu nu sunt conflictuală.”

Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului
Gabriela Lucuțar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Lucuțar vorbește despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru meseria sa: „Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Nu am avut sărbători. Nu am avut vacanțe.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Blondina dezvăluit că ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe soțul său și tot ea a fost cea care a decis că este momentul să meargă pe drumuri separate.

A fost un moment foarte greu. În primul rând, pentru copiii mei. Nu mi-aș fi dorit și nu m-am gândit niciodată să se întâmple lucrul acesta. Este adevărat că nu știi niciodată lângă cine stai timp de 20 de ani.

A fost o căsnicie pe care mi-am dorit-o. Mi-am dorit să îmi întemeiez o familie. Eu l-am cerut pe soțul meu de bărbat, pentru că el nu voia .”, a declarat Regina Întunericului.

Cum s-a realizat partajul între Gabriela Lucuțar și fostul soț?

Gabriela Lucuțar, noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl copiilor săi! Cu ce a rămas în urma partajului
Gabriela Lucuțar, alături de copii și fostul soț [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De-a lungul căsniciei, Gabriela Lucuțar și fostul soț au acumulat o avere însemnată. În urma separării, în presă au apărut informații conform cărora soțul blondinei ar fi rămas cu 70% din această sumă, iar Gabriela cu doar 30%. Acum, Regina Întunericului susține că ea este cu adevărat câștigată, deoarece a rămas cu cei trei copii și cu afacerea sa.  

Eu am rămas cu 100% și vă spun în ce privință.

Eu am rămas cu copiii și cu firma. Eu am rămas cu tot, cu tot ceea ce iubesc eu. Eu pentru asta trăiesc. Vreau să fiu fericită. Dacă am luat această decizie, pe mine nu mă sperie absolut nimic. Dacă noi nu mai rezonăm, nu mai suntem fericiți, nu am sprijinul lui 100% și mă simțeam femeie, bărbat, mamă, tată și tot ce înseamnă, mă simțeam singură în căsnicie de 20 de ani .”, a mai spus Gabriela Lucuțar.
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Valentin Sanfira a vorbit despre iubirea adevărată pe care i-o poartă soției sale: „Eu mi-am dat seama că am iubit-o doar pe Codruța și că este singura mea dragoste.”

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies