Gabriela Prisăcariu, jignită pe reţelele de socializare. Ce comentarii au apărut după o postare a lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, jignită pe reţelele de socializare. Ce comentarii au apărut după o postare a lui Dani Oţil
Gabriela Prisăcariu, jignită pe reţelele de socializare. Ce comentarii au apărut după o postare a lui Dani Oţil

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, imagine romantică din deşert! Neaşteptat, pozele au atras şi comentarii negative.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Aceştia sunt urmăriţi cu mare atenţie atât la tv cât şi pe reţelele de socializare, fiecare cuvând şi gest al lor devenind, instantaneu, subiect de comentarii.

Cei doi au foarte mulţi fani, dar, în acelaşi timp, şi foarte mulţi cârcotaşi care le dau tot felul de mesaje, mai mult sau mai puţin decente.

Gabriela Prisăcariu, ironizată pe reţelele de socializare

Ei bine, recent, omul de televiziune şi frumoasa lui soţie au postat, pe Instagram, o imagine care-i înfăţişează în deşert. În poza respectivă, Dani o ţine pe Gabriela, romantic, în braţe. Surprinzător, şi această fotografie a atras comentarii negative din partea urmăritorilor colegului lui Răzvan Simion.

Citeste si: Dani Oţil, afirmaţie neaşteptată la emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion: "Am doi copii"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ai putut să ții cămila aia în brațe”, „S-a urcat girafa în pom”, „In primul rand este indicat da o lasi jos sa nu apara vreo problema medicala, in al doilea rand, si cand o tii in brate este posibil sa atinga solul cu picioarele! Ce vrei mai Dani,+ uri si- uri cand vrei sotie mai inalta! ”, sunt unele dintre comentariile răutăcioase lăsate de fani, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, fără lenjerie intimă pe Instagram. Dani Oțil i-a luat apărarea soției sale: „Să știți că nu e în fundul gol”

Reacţia lui Dani Oţil după ce soţia sa a spus, la o emisiune de umor, că Mihaela Rădulescu este o "bunicuţă"

Roast-ul pe care Gabriela Prisăcariu i l-a făcut soţului ei, la o emisiune de umor, a fost un moment extrem de controversat, comentat în mediul online şi nu numai. 

Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat.  Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar….. 

”, a scris prezentatorul tv în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies