Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiețel!

dani otil tatic de baietel
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiețel

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a făcut anunțul momentului! Va deveni mămică de băiețel!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima oară și vor avea parte de un băiețel. Frumoasa vedetă a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiețel

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se află în vacanță alături de alte două colege ale matinalului. Frumoasa lui iubită și-a anunțat fanii direct de pe plajă, că va deveni mămică de băiețel.

Se pare că dorința vedetei era de a avea o fetiță, însă soarta a fost alături de Dani de data aceasta, conform spuselor Gabrielei Prisăcariu.

Citeste si: Dani Oțil o să devină tătic! Gabriela Prisăcariu este însărcinată! "O să avem un copil!"

dani otil gabriela prisacariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Gabriela Prisacariu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Blondina a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de Dani Oțil, iar la descriere  a lăsat mesajul: "Cu băieții mei." La scurt timp, mesajele de felicitare au început să curgă atât pe story-urile făcute de Gabriela Prisăcariu, dar și la postarea originală.

Citeste si: Dani Oțil și Șerban Huidu, replici acide în online! Ce au de împărțit cei doi

Gabriela Prisăcariu se află alături de Dani Oțil în Dubai, acolo unde au ales să-și petreacă zilele libere de sărbători. 

„Ce faci, Gălușcă, aici? Ți-ai găsit locul perfect! Mama, dar tu nu mergi cu noi, tu rămâi acasă. Haide, dă-te de aici. Bun, dacă o să mă întrebe oamenii din aeroport ce am în bagaj, spun că pe Gălușcă”, a postat Gabriela Prisăcariu înainte de a pleca în vacanță.

gabriela prisacariu anunt copil
Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii că va deveni mămică de băiețel[Sursa foto: Instagram Gabriela Prisacariu]

Ramona Olaru este una dintre colegele lui Dani Oțil, care i-a însoțit pe viitori părinți în vacanță. „Doamne, de unde ai luat ăsta așa mic (n.r. rucsac). E bine să ai un bătrân cu tine în vacanță, nu? E ok, avem cu cine să ne distrăm!”, a declarat Ramona în timp ce îl filma pe Dani Oțil.

Dani Oțil a venit imediat cu răspunsul pentru colega lui, fără a sta prea mult pe gânduri: „E bagajul de tată, mă! Pregătit! Apă, ai loc aici pentru suzetă, aici cheile de la cărucior, încărcător,

baterie externă, telefon și...”, a glumit și Dani Oțil.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Aida Parascan, câștigătoare MasterChef, însărcinată pentru a patra oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies