Găluștele perfecte pentru supă, secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok. Care e cantitatea ideală de griș pentru găluște? „Se topesc în gură. Pufoase rău.”

Găluștele perfecte pentru supă, secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok. Care e cantitatea ideală de griș pentru găluște? „Se topesc în gură. Pufoase rău.”
Găluștele perfecte pentru supă, secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok. Care e cantitatea ideală de griș pentru găluște? „Se topesc în gură. Pufoase rău.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit secretul găluștelor perfecte.

Doamna Coco a devenit cunoscută pe rețelele de socializare datorită rețetelor delicioase pe care le împarte de fiecare dată pentru urmăritoarele sale. Chiar dacă vorbim de rețete simple, fiecare din ele ascunde în spate un secret pe care doamna Coco îl deslușește de fiecare dată pentru rețetele delicioase pe care le pregătește de ani de zile. Fie că vorbim de supe, grătar sau deserturi, aceasta reușește să ofere cele mai bune trucuri în materie de gastronomie, iar comentariile de pe rețelele de socializare nu ezita niciodată să apară, arătându-se multe bucătărese fascinate de noile descoperiri și rețete pe care

le pregătesc alături de ea.

Care este secretul doamnei Coco pentru găluștele perfecte

Citește și: Rețeta de cremă de zahăr ars cu lămâie a maicii Isidora de la Mănăstirea Arnota. „O rețetă deosebită, ceva dulce, apetisant.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

Doamna Coco a postat de această dată pe Tik-Tok rețeta supei cu găluște, iar în urma rezultatului care a lăsat cu gura căscată pe multe urmăritoare, aceasta a dezvăluit și secretul pentru ca ele să iasă pufoase și să se topească în gură.

Chiar dacă experiența își spune cuvântul, iar cantitățile pe care le adaugă acum sunt din ochi, aceasta a dezvăluit ce trebuie să facă începătoarele care își doresc să aibă în supalor găluște perfecte. În momentul în care adăugați grișul, trebuie să îl cântăriți cu ouăle pe care le adăugați în compoziție. În cazul de față, găluștele au fost făcute din două ouă, astfel că luați cele două ouă cu coajă, le cântăriți, iar grișul adăugat va avea cantitatea ouălor cântărite.
Acest truc este valabil indiferent de câte ouă veți folosi pentru compoziție, iar tot ce aveți de făcut este să cântăriți cu grișul pe care urmează să-l adăugați.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Vă arăt găluștele mele. Supică cu găluște, o salată, un piept de pui și asta e tot. Bună rău de tot, nici nu zici că nu e cu carne. Gălușca se topește în gură. Din două ouă le-am făcut și le-am bătut foarte bine, am amestecat cu griș. Eu griș pun din ochi, dar pentru începătoare, cântăriți ouăle cu coajă, iar cât gramaj au ouăle, atât griș puneți.

După ce puneți griș, le lăsați puțin pe masă, vreo 10 minute, apoi le puneți în supă. Eu le-am lăsat mai mult și au înflorit. Era puțin mai tare și am pus un pic de apă minerală, apoi am amestecat bine cu o furculiță. Au ieșit superbe, pufoase rău. O bunătate.”, a spus doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco ♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

4 rețete de post fără ulei. Idei de mâncare gustoasă și sănătoasă pentru postul Paștelui

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies