Gândurile negative te îmbolnăvesc! Acestea sunt cele mai frecvente boli

Gândurile negative te îmbolnăvesc! Acestea sunt cele mai frecvente boli
Gândurile negative te îmbolnăvesc! Acestea sunt cele mai frecvente boli

Aşa cum gândurile pozitive ne influenţează starea de sănătate, şi cele negatve ne afectează mai mult decât am crede.

De fapt, gândurile "negre" pot duce şi la deteriorarea stării de sănătate şi implicit la apariţia unor boli.

Persoanele stresate şi îngrijorate se îmbolnăvesc de ulcer, tinerii care nu au suficientă încredere în ei se confruntă cu acneea, iar cei care sunt nemulţumiţi de realizările lor fac boli de ficat.

Gândurile negative te îmbolnăvesc În cazul în care acumularea de emoţii depăşeşte pragul de suportabilitate, aceste descărcări emoţionale ajung până în planul fizic şi încep să se manifeste tot felul de afecţiuni ale corpului, de la cele mai uşoare până la boli foarte grave, susţine

psihologul Laura Maria Cojocaru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Rostul bolilor fizice este acela de a conştientiza asupra suferinţei sufleteşti şi necesită vindecarea ei. De multe ori, nu dăm importanţă unei suferinţe sufleteşti, o ignorăm şi credem că aceasta nu se poate transforma într-o boala fizică. Din contra, cu cât lăsăm mai multe o boală sufletească netratată, cu atât mai intens va fi procesul de somatizare.

Boala sufletească se va transforma în boala fizică, nu imediat, dar în câteva luni sau ani", a precizat aceasta.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 7 - 13 ianuarie. Vărsătorii găsesc dragostea, Taurii sunt în vârf de formă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies