“Garderoba mea este plină.” Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare. Iată cât costă să îmbraci una din ținutele ei

“Garderoba mea este plină.” Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare. Iată cât costă să îmbraci una din ținutele ei
“Garderoba mea este plină.” Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare. Iată cât costă să îmbraci una din ținutele ei

Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare. Artista a postat totul pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar toate aparițiile sale pe scenă au fost impecabile până acum.

Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare. Cât costă un articol vestimentar

Citește și: „Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump!” Ce a făcut Andreea Bălan cu sumele de bani câștigate la început în cariera sa

Andreea Balan
Andreea Balan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “În sinea mea, l-am iertat, zic eu, dar a fost... au fost niște chestii grele între noi!” Andreea Bălan și-a iertat fostul partener de viață, pe George Burcea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mereu atentă la ce poartă, cu ținute care mai de care mai elegante, Andreea Bălan a ajuns să fie nevoită să renunțe la anumite articole vestimentare, deoarece dulapurile au devenit neîncăpătoare.

Jurata show-ului de transformări are împărțită garderoba între hainele de zi și cele de seară, iar, de cele mai multe, multe articole vestimentare rămân chiar nepurtate sau nu i se mai potrivesc până la următoarea purtare. Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare cum că preferă să vândă ceea ce nu mai poartă, așa că cei care își doresc să poarte una dintre ținutele ei, au o gamă diversă de produse și prețuri din care să aleagă.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine.  De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port”,   a scris Andreea Bălan, pe pagina personală de Instagram.

În funcție de obiectul vestimentar ales, doamnele și domnișoarele trebuie să scoată din buzunar între 200 și 1.500 de lei. Spre exemplu, o geacă de blugi este 300 de lei, i ar o pereche de adidași sau sandale costă 200 de lei la Andreea.

Câteva articole vestimentare ajung și la 500 de lei, iar pentru un hanorac, artista cere 1500 de lei.

Andreea Bălan își scoate hainele la vânzare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a făcut Andreea Bălan cu banii câștigați, înainte să își cumpere articole vestimentare și să meargă în vacanțe

Andreea Balan
Andreea Balan[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui podcast, acum ceva timp, Andreea Bălan a vorbit despre ce anume făcea cu sumele de bani câștigate din lumea artistică. Vedeta nu a fost dintotdeauna adepta cumpărăturilor, hainelor sau genților luxoase, ba chiar a declarat că de multe ori nu își permitea nici măcar o ieșire la un restaurant.

„Am început și eu să cheltui pentru mine. Până la acel punct, tot ce am câștigat, am strâns pentru mine. Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump, un hotel mai bun, tot timpul eram într-o alergătură, doar la concerte și evenimente. Din acel moment am zis  “hai să mă cunosc eu pe mine ca femeie, să investesc emoțional și empatic.” Am investit în carieră, iar partea personală am lăsat-o deoparte.

Și am început să călătoresc foarte mult, am călătorit vreo 3 ani și am cheltuit foarte mulți bani pe vacanțe, dar haine nu mi-am cumpărat, mașină scumpă tot nu mi-am cumpărat, în schimb, investeam mult în acele călătorii pe care ani și ani nu le-am avut. Din exterior se vedea că „Vai, Andreea s-a dus acolo, că s-a dus dincolo, câți bani are, ce face?”  Păi da, dar eu ani de zile nu am călătorit, am muncit ca o furnicuță. Acum era momentul să călătoresc, după ce am reușit să mă stabilizez financiar.”, a spus Andreea Bălan.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine!” Andreea Bălan a vorbit despre geloziile din cuplu și cât de mult au fost nevoiți cei doi să lucreze la asta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies