Garderoba toamnei 2023. 10 trend-uri pe care să le încerci în acest anotimp!

garderoba toamnei  2023
Garderoba toamnei 2023

Garderoba toamnei 2023 conține și piese pe care cu siguranță le-ați mai întâlnit. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare în ce constă mai exact garderoba toamnei din acest an. În plus, descoperiți și câteva trenduri pe care cu siguranță le veți încerca. 

 

10. Topuri lungi

Un prim articol de luat în seamă atunci când vine vorba despre garderoba de toamnă din acest an, este reprezentat de către topurile lungi.

Cu siguranță am mai întâlnit aceste topuri lungi, care au mai fost întâlnite până în acest an și cu care eram foarte obișnuite să le purtăm. Aflați că topurile lungi se vor purta și în această toamnă, dar și în anul 2024. 

În ciuda faptului că am obișnuit mai mult să îmbrăcăm topuri cropp, se pare că acestea lungi vor reveni în forță în această toamnă 2023, potrivindu-se excelent atunci când se completează cu alte articole vestimentare din partea inferioară a corpului, articole vestimentare care ar trebui să ne pună accent pe talie, cum ar veni pantalonii cu

talie înaltă și alte astfel de articole vestimentare. Atenție însă! Atunci când vine vorba despre aceste tricouri lungi, nu ne referim la cele supradimensionate, largi, pe care le purtam cu ani în urmă, ci mai degrabă despre cele structurate, minimaliste, dar totodată și sofisticate. 

9. Blazer decupat/boxy

De asemenea, un alt articol vestimentar de luat în seamă pentru această toamnă 2023 este și blazerul decupat.

Au încercat să revină aceste trenduri și anul trecut, însă nu au reușit, dar anul acesta cu siguranță vor reuși, dat fiind faptul ca un aspect extrem de specific, și găsești cu greu un care să se potrivească cu adevărat, dat fiind faptul că acest blazer decupat are mâneci lungi și umeri proeminenți.  

Citește și: Tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă 2023. Ce culori purtăm în această perioadă

Garderoba toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!

8. Bijuterii îndrăznețe

Bineînțeles că din aceste trenduri nu pot lipsi nici bijuteriile, mai exact cele îndrăznețe și care ies în evidență.

Aici având o gamă extrem de variată, cu siguranță veți găsi anumite bijuterii cu care veți rezona din punct de vedere personal. Aceste bijuterii îndrăznețe cu siguranță nu sunt cele delicate, dimpotrivă sunt cele mai sofisticate care au o mărime puțin mai mare astfel încât să atragă atenția asupra noastră, dar totodată să ni se și potrivească. Aceste bijuterii pot fi purtate indiferent de moment, indiferent că este vorba despre cele aurii sau cele argintii, în funcție de preferințe, fie că ne referim la o pereche de cercei, un lanț, sau un ceas.
Acest tip de bijuterii oferă oricărei persoane o eleganță aparte, look clasic, dar și o feminitate de care cu siguranță nu vă veți putea lipsi. 

7. Veste

De asemenea, deși poate că nu v-ați așteptat, pe această listă se află și vestele. Se pare că în toamna anului 2023, acestea vor reprezenta lucrul de care vom avea nevoie, pentru a emana feminitatea și puterea pe care o avem, vestele reprezentând o tendință extrem de mare din acest an, fiind purtate ca un top, și nu că o vestă propriu-zisă, pe

care cu siguranță o veți putea purta în acest sezon de toamnă, alături de o pereche de blugi sau în zilele călduroase, alături de o pereche de pantaloni scurți care se va potrivii de minune. Acesta va reprezenta totodată și un look simplu, dar și feminin și extrem de elegant, dat fiind faptul că vesta este structurată, fie ea din tricot, cașmir, sau alte astfel de materiale, la care vom adăuga o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni de bază. 

tinute de toamna 2023
Garderoba toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

6. Articole vestimentare cu glugă 

Deși puține sunt persoane se așteptau la acest articol vestimentar, se pare că cele care dețin glugă, sunt cele care vor lua toată atenția și din această toamnă. Indiferent că este vorba despre un hanorac, o bluză, un tricou, sau alte astfel de articole vestimentare, gluga va reprezenta o adevărată tendință în această toamnă 2023, dat fiind faptul și că acest articol vestimentar se potrivește cu nenumărate alte articole vestimentare din garderoba noastră. 

5. Blazer strâns

O altă idee de blazer care se va utiliza în această toamnă 2023, este și blazerul strâns. Acest articol vestimentar are talie strânsă, care se va mula perfect pe corpul nostru, tendința fiind din ce în ce mai mare în această toamnă. Bineînțeles că ne amintim faptul că cu ani în urmă erau utilizate și blazerele mai mari, supradimensionate, în acest an se întorc cele care au umerii moi, care sunt mai strânse pe corp, putând să fie purtate și ca sacouri, dacă ne dorim să avem un aspect extrem de unic și revigorant în această toamnă, trend care cu siguranță va reveni și în anul 2024. 

moda 2023 femei
Garderoba toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Buzunare folositoare

Indiferent de articolul vestimentar purtat în această toamnă 2023, cu siguranță vor trebui să aibă toate buzunare folositoare. Bineînțeles că de obicei buzunarele se regăsesc la pantaloni, mai exact la cei cargo, dar pot exista și alte articole vestimentare, fie că este vorba despre o geacă, o altă pereche de pantaloni, o bluză și așa mai departe, care au buzunare folositoare, aspect care reprezintă o tendință nemaipomenită pentru această toamnă 2023. 

3. Fuste maxi

Bineînțeles că din aceasta tendință nu puteau să lipsească fustele, însă nu orice foste, ci mai exact cele maxi, lungi. Această tendință este și ea greu de ignorat toamna anului 2023, dat fiind faptul că au un aspect extrem de minimal, fiind purtate deseori cu maiouri, mai ales atunci când este vorba despre fustele maxi din denim, ținutele fiind extrem de simple, dar și elegante, la care vom adăuga tricouri albe de bază, clasice, pe care le regăsim indiferent de brand. Astfel, în toamna anului 2023, vom regăsi în trend, fustele maxi destul de voluminoase, deseori cele din denim, care cu siguranță arată frumos indiferent că este vorba despre o vacanță sau despre o ieșire în oraș, alături de prieteni, în ciuda faptului că nu se vor potrivii întotdeauna preferințele noastre personale

ce culori se poarta in 2023
Garderoba toamnei 2023[Sursa foto: freepik]

2. Rochii tricotate

Nu trebuie să uităm din acest trend, și faptul că vor reveni rochiile tricotate în această toamnă 2023, cele care nu se demodează absolut niciodată complet. Aceste rochii tricotate reprezintă un clasic indiferent de brandul de unde le veți achiziționa sau de materialul din care sunt confecționate, fie că este vorba despre cașmir, bumbac, fie că este în dungi, rochiile sunt cu siguranță comode și ușor de purtat și de accesorizat, fiind de înaltă calitate, din ce în ce mai frumoase pentru această toamnă. 

1.Trenciuri 

Bineînțeles că de pe această listă nu puteau să lipsească nici trenciurile, cele care sunt deseori observate în fiecare toamnă, fiind un articol vestimentar considerat a fi clasic, pe care pur și simplu nu aveți cum să nu-l purtați, oferind o eleganță aparte și o comoditate greu de ignorat. Indiferent de nuanța aleasă, trenciurile nu se vor demoda niciodată și vor fi purtate indiferent de locul în care vă aflați cu ușurință, iar cu siguranță veți găsi unul bun de care vă veți îndrăgosti iremediabil și pe care îl veți purta indiferent de ocazie. 

ce se poarta in 2023
Garderoba toamnei 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies