Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!

Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!
Ținute de vacanță pentru femei cu forme

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai potrivite ținute de vacanță pentru femeile înzestrate cu forme fabuloase!

Vacanțele sunt pentru relaxare și deconectare de la tot ce înseamnă stres, însă acestea pot fi uneori adevărate bătăi de cap pentru femei atunci când vine vorba de alegerea ținutelor potrivite. Astfel, în rândurile de mai jos veți afla câteva reguli de aur pentru a alege ținute care să vă avantajeze. Articolul este destinat, în special, femeilor cu forme care își doresc inspirație pentru ținute fabuloase de plajă și nu numai!

Cunoaște-ți tipul de corp

Fiecare femeie trebuie să își cunoască tipul de corp și proporțiile, pentru a putea purta haine care să le avantajeze și să le pună în evidență formele. Așadar, pentru tipul de corp clepsidră, acestea pot opta pentru rochii care scot în evidență talia fără a adăuga volum în zona bustului, rochii cu volănașe, buzunare sau alte ornamente.

Femeile care își doresc estomparea formelor pot alege nuanțe închise cu dungi verticale subțiri.

Citește și: Cu ce culori se asortează animal print. Combinații pentru a accentua și a adăuga profunzime acestei tendințe!

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Tipul de corp măr are nevoie de haine care echilibrează proporțiile, spre exemplu bluze cu linii în diagonală și rochii cu croială evazată.

Acest tip de corp este observat la femeile cu un bust mai mare, umeri mai largi, talie mai puțin definite și șolduri mai înguste. Astfel, acestea trebuie să evite pantalonii cu talie înaltă. În schimb, pot opta pentru cămăși decoltate în forma de V, paltoane structurate, jachete cu croi drept, rochii croite în formă de A și salopete din material ușor, care să nu fie strânse pe corp.

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Femeile cu tipul de corp triunghi inversat au umerii mai largi, bustul mai mare și șoldurile mai înguste. Astfel, ținutele trebuie să adauge curbe soldurilor și posteriorului, pentru a crea o talie mai definită și pentru a ascunde partea superioară. Așadar, femeile cu acest tip de corp pot alege ‍paltoane cu cordon, pantaloni largi, de trening, evazați sau pantaloni de tip culotte, fuste drepte, lungi, în formă de A sau fuste cloș, rochii simple, drepte, rochiile tip shift sau rochii în formă de A.

De asemenea, din garderobă sunt nelipsiți pantalonii scurți cu pliuri, ideali pentru o zi la plajă.

Citește și: Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!

Optează pentru materiale fluide și comode

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cele mai potrivite materiale într-o vacanță unde temperaturile sunt ridicate, sunt cele din bumbac, in și mătase artificială. Acestea vor oferi o senzație de confortabilă, iar pielea va putea respira. De asemenea, dacă sunt purtate în combinații corespunzătoare, pot oferi un aer elegant, proaspăt și sofisticat. Cu toate astea, este bine de reținut faptul că piesele vestimentare trebuie să potrivească cu proporțiile corpului.

Gabriela Ghizel a vorbit în cadrul Știrilor Kanal D despre ținute de vacanță pentru femeile cu forme.

O rochie albă cu bretele și detalii din dantelă este perfectă pentru plajă, aducând un aer sexy și romantic. Pentru un plus de acoperire și confort, femeile pot adăuga un caftan. Pentru cele cu un bust generos, sunt recomandate costumele de baie cu bretele late pentru susținere și rochiile cu mâneci sau detalii în partea de sus pentru un echilibru vizual.

“Pentru plajă- o rochie albă in bretele cu detalii din dantela, pentru a merge într-o zona ușor sexy, romantica. Mai apoi o putem purta și la un party, și in oraș cu adidași. Peste putem pune un caftan care este foarte util pentru femeile care au brațele ceva mai pline sau care simt ca nu vor sa se expună atât de mult. În cazul in care avem un bust generos, ne avantajează bretele late la costumele de baie, iar la rochii putem sa folosim fie rochii cu mâneca, fie un detaliu in partea de sus pentru ca echilibrează”, a spus aceasta.

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Atunci când vine vorba de citybreak, femeile trebuie să aleagă piese simple și uni în câteva culori prestabilite. Astfel, din bagaj nu trebuie să lipsească fusta midi cu imprimeu și o cămașă lejeră legată în talie.

“Pentru un citybreak- piese simple, uni, in doua, trei culori prestabilite de dinainte pentru a nu căra toată casa după ele. Propunerea mea este sa purtam o fusta midi imprimată, cu un mic detaliu pe picior (n.r deschizătură într-o parte), o cămașă legată în talie”, a mai precizat ea.

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

La festival este recomandată culoarea fuchsia cu accente de roșu corai. Așadar, femeile pot alege rochii maxi, curele încrustate cu ținte și încălțăminte tip ciocate.

“Pentru un festival pe plajă- o să folosim o explozie de culoare fuchsia, cu o nuanță de roșu corai. Folosim când mergem la festivaluri rochii maxi, centuri cu detalii cu ținte, ciocate”, a menționat Gabriela.

Alegeri strategice de culori

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Anul acesta, au fost în vogă nuanțele pastelate și culorile deschise, pământii. Astfel, atunci când femeile merg în vacanță, în bagaj sunt nelipsite hainele cu nuanțe pastelate de mentă, lavandă, piersică sau baby blue. De asemenea, femeile care își doresc să iasă în evidență pot opta pentru culori provocatoare precum roșu aprins, portocaliu vibrant, fuchsia sau albastru electric.

Accesorizează cu încredere

Ținute de vacanță pentru femei cu forme[Sursa foto: freepik]

Accesoriile de tot felul vor completa perfect ținutele, deoarece detaliile fac diferența de fiecare dată. Femeile trebuie să aibă în trusa de accesorii cercei statement, eșarfe colorate care pot fi folosite în mai multe moduri și o geantă potrivită.

Piese cu linii verticale pot crea o impresie de alungire

De asemenea, articolele vestimentare în dungi verticale vor reuși întotdeauna să subțieze și să alungească silueta oricărei femei. Astfel, hainele trebuie alese cu atenție de fiecare data deoarece cele orizontale lățesc, fapt pentru care ar trebui evitate bluzele și rochiile cu imprimeu în dungi orizontale. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ghidul complet al machiajului toamnei 2023. Pașii pentru un machiaj perfect care va atrage toate privirile!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies