Gata cu vara! Vine iarna! Val de aer polar peste România. Zonele în care va ninge. Scăderi drastice de temperatură

Gata cu vara! Vine iarna!  Val de aer polar peste România. Zonele în care va ninge. Scăderi drastice de temperatură
Gata cu vara! Vine iarna! Val de aer polar peste România. Zonele în care va ninge. Scăderi drastice de temperatură

Meteorologii au anunţat că o masă de aer polar traversează România!

Dacă marți frigul și-a făcut aparâia în partea de nord a țării, de astăzi vremea se răceşte şi în jumătatea de Sud şi se ajunge la temperaturi de 26 de grade, de la 32, iar pe partea de Nord vor fi 16 grade Celsius, în scădere de la 18 grade. 

Tot de astăzi, temperaturile vor scădea cu aproximativ 10 grade în toată țara. În zonele înalte, ar putea apărea chiar prima lapoviță și ninsoare din această toamnă, precizează meteorologul Simona Căpșună.

Citeste si: Prognoza METEO pentru 16 septembrie- 14 octombrie. Un val de aer polar va lovi România! Temperaturile scad brusc și ajung la 0 grade!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop marți, 17 septembrie. O zi absolut năucitoare! Nici nu vor înțelege ce se întâmplă!

Miercuri spre joi, cu precădere joi dimineaţa, în depresiunile intramontate vor fi temperaturi sub zero grade şi brumă. 

Pentru că temperaturile vor scădea foarte mult, atât pe creste, cât și în depresiuni, vor fi temperaturi negative, noaptea și în prima partea a zilei, aceste temperaturi vor face ca precipitațiile să devină lapoviță și ninsoare pe creste, în special pe crestele Carpaților Orientali, în cursul zilei de joi și de vineri, dar slabe cantitativ.

Vor fi primii fulgi de zăpadă din această toamnă.  Este doar un puseu. De săptămâna viitoarea, va reveni vremea placută. Luni, marți, temperaturile vor crește din nou. Vremea se va încălzi peste tot”, a explicat meteorologul Simona Căpșună.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies