Horoscop marți, 17 septembrie. O zi absolut năucitoare! Nici nu vor înțelege ce se întâmplă!

Horoscop marți, 17 septembrie. O zi absolut năucitoare! Nici nu vor înțelege ce se întâmplă!
Horoscop marți, 17 septembrie. O zi absolut năucitoare! Nici nu vor înțelege ce se întâmplă!

Horoscop marți, 17 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru o zi răcoroasă de septembrie!

Berbec

Eşti un profesor apreciat în ochii altora care abia acum fac primii paşi într-un domeniu în care tu ai reuşit. Eşti un exemplu demn de urmat, ca atare trebuie să împărtăşeşti învăţăturile tale pentru că ai alături adepţi care stau cu urechile pâlnie la ce ai tu de spus. Nu o faci nici cu emfază, nici cu superioritate, ci cu modestia ta caracteristică, deoarece eşti de părere că informaţia trebuie să circule, să treacă de la un om la altul.

Citeste si: ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ 2019. Tradiţii şi obiceiuri. Ce NU este bine să faci NICIODATĂ în aceste zile. Când devine ziua egală cu noaptea

Citeste si: Când trecem la ora de iarnă?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Taur

Nu ai mai avut parte demult de o zi atât de bună şi de energică, de parcă s-au adunat în acelaşi timp mai multe forţe care vor conlucra în favoarea ta. Asta e şansa ta de afirmare, norocul tău de a-ţi vedea visul cu ochii, o ocazie rară de succes. Parcă totul se rezolvă mai bine decât ai fi putut spera, ocrotit de o aripă protectoare.

Gemeni

Numai de tine depinde cum repari o problemă care te-a stresat prea mult în ultima perioadă. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum.

Rac

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies