„Gelozia nu ține de diferența de vârstă! Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație dacă l-ai controlat pe cel de lângă tine.” Oana Lis, despre gelozia în cuplu!

„Gelozia nu ține de diferența de vârstă! Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație dacă l-ai controlat pe cel de lângă tine.” Oana Lis, despre gelozia în cuplu!
„Gelozia nu ține de diferența de vârstă! Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație dacă l-ai controlat pe cel de lângă tine.” Oana Lis, despre gelozia în cuplu!

Oana Lis a oferit sfaturi femeilor, vorbind despre gelozia în cuplu.

Oana Lis este căsătorită cu Viorel Lis din anul 2011, iar de-a lungul timpului cei doi au reușit să treacă peste diferența de vârstă dintre ei și pentru comentariile răutăcioase venite din partea celor din jur. Mai mult decât atât, blondina îi este alături fostului edil al Capitalei chiar și în aceste momente, când are grave probleme de sănătate.

În cadrul unui interviu, soția lui Viorel Lis a vorbit despre cum a gestionat gelozia din relația sa, oferind sfaturi prețioase femeilor.

Citește și: „Dacă mă lași tu, nu mă mai bagă nimeni în seamă. Nu mai am bani!” Mărturisirea dureroasă pe care Viorel Lis i-a făcut-o soției sale! Oana Lis, neputincioasă în fața situației actuale!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Merită să stea la el acasă, să moară la el acasă. Sigur că e mult mai ușor să-l duci într-un centru.” Cât a cheltuit Oana Lis pe tratamentele soțului ei

Oana Lis, sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Dată fiind experiența sa în calitate de psiholog, Oana Lis a vorbit despre cum se manifestă gelozia în relațiile de cuplu. Blondina a ținut să precizeze că pentru ca o relație să dureze pe termen lung, cei doi parteneri trebuie să dea dovadă de încredere unul față de altul și să nu existe motive de gelozie nejustificată între ei sau de control al unuia față de celălalt.

Gelozia nu ține de diferența de vârstă. Lucrând cu femei, am observat că există gelozie și în cuplurile cu diferență de vârstă foarte mică sau în cuplurile de aceeași vârstă. Gelozia la noi a fost doar atunci când au existat motive, dar în rest nu ne-am gelozit. Este foarte greu pe termen lung să reziste o relație cum e a  noastră, de 25 de ani, dacă l-ai gelozit și controlat pe cel de lângă tine.

Am auzit de cupluri în care femeia nu are voie să se vopsească fără să își întrebe soțul, nu are voie să se dea cu nu știu ce ruj sau el nu are voie să iasă cu prietenii la o bere. Funcționează poate la început în pasiunea aia, când accepți tot felul de lucruri de la partener, dar pe termen lung, nu are cum să funcționeze.”, a spus Oana Lis pentru Playtech Știri.  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„E vorba de loialitate. Dan era un proiect al meu la care țineam enorm!” Anamaria Prodan, despre momentul în care l-a lovit pe Dan Alexa

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies