George Burcea, despre cine l-a dat pe mâna Poliției: „M-au turnat”

George Burcea
George Burcea

Soțul Andreei Bălan a vorbit despre scandalul în care este implicat, după ce a fost tras pe dreapta și depistat pozitiv că a consumat substanțe interzise.

Scandalul legat de George Burcea și Andreea Bălan continuă. Actorul a dezvăluit cine l-a turnat la Poliție, înainte de a fi tras pe dreapta și verificat dacă a consumat sau nu substanțe interzise.

La doar câteva zile după ce a plecat de acasă, George Burcea este în continuare ocupat cu spectacolele pe care le are, însă își face timp și pentru pritenii săi virtuali.

Una dintre ele a comentat: „M-am uitat acum la „Dosarele”.

Ăștia de-au turnat la miliție. George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană. Te iubim!”, a fost comentariul lăsat de o fană.

George Burcea
George Burcea

Citeste si: După Andreea Bălan, o altă membră a familiei a decis să divorțeze. Cine este și de ce a luat această decizie

Reacţia actorului a fost una la care nimeni nu se aştepta.

George Burcea a recunoscut în mod oficial că a consumat substanţe interzise şi că cineva l-ar fi turnat, neprecizând însă persoana în cauză.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan, adevărul despre despărțirea de George Burcea: „El este cel...”

 

„M-au turnat.

Nu ei au făcut-o, ci altcineva... o să vă spun cândva", a fost răspunsul soțului Andreei Bălan.

Andreea Bălan ar fi bănuit de câteva luni ce se întâmplă în căsnicia ei

Cristi Brancu a dezvăluit că problemele dintre Andreea Bălan și George Burcea au început încă de acum câteva luni și că artista a început să intre la bănuieli.

George Burcea și Andreea Bălan
George Burcea și Andreea Bălan

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Tatăl lui George Burcea, prima reacție după ce a auzit de despărțirea fiului: „Bănuiam că ceva nu e în regulă”

„Aţi înţeles de unde s-a ales praful? Aţi înţeles că de la un anumit moment, George are dorinţa de a-şi calma toate gândurile negre pe care le are şi a găsit ca leac tocmai un drog? Aţi înţeles de ce Andreea Bălan nu comentează nimic de multă vreme? Andreea Bălan habar nu avea că omul foloseşte droguri, dar avea oarecare bănuieli.",

susţine el.

De asemenea, omul de televiziune susţine că blondina bănuia ceva de existenţa substanţelor interzise din luna noiembrie a anului trecut, când comportamentul actorului s-ar fi schimbat radical.

În orice caz, avea următoarele bănuieli legate de George de acum câteva luni, din noiembrie-decembrie, de când el s-a schimbat. Omul devenise foarte ascuns, schimbat, ceva se întâmplase cu el şi chiar putea să creadă ca orice femeie, că îi place de alticneva.

Era foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales dacă vorbim de nunta frumoasă, ca-n poveşti, de acum câteva luni.", a completat Cristi Brancu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Andreea Bălan, adevărul despre despărțirea de George Burcea: „El este cel...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies