Tatăl lui George Burcea, prima reacție după ce a auzit de despărțirea fiului: „Bănuiam că ceva nu e în regulă”

Andreea Bălan divort
Andreea Bălan divort

Ce spune tatăl actorului despre comportamentul fiului său. Ce ar fi făcut George la începutul lunii februarie, atunci când a ajuns în zona în care locuiește bărbatul.

Tatăl lui George Burcea a vorbit despre despărțirea momentului și despre problemele pe care le are fiul său de când a decis să plece din casa Andreei Bălan.

Bărbatul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că îi pare rău de situația în care s-a ajuns, mai ales că sunt și doi copii la mijloc. Nelu Burcea, tatăl lui George, spune că a sesizat un comportament anormal la fiul lui, la o înmormântare… acolo unde s-a lăsat și cu scandal. 

Citeste si: Andreea Bălan, adevărul despre despărțirea de George Burcea: „El este cel...”

„Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat.

Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat Nelu Burcea pentru cancan.ro, emisiune difuzată de România TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lui Nelu Burcea îi pare rău de situația în care s-a ajuns

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Socrul Andreei Bălan susține că îi pare rău de situația în care s-a ajuns, mai ales pentru cele două nepoțele.

Citeste si: George Burcea, gest surprinzător după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

„Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare.

Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”, a mai spus socrul Andreei Bălan.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: George Burcea era animator la petrecerile de copii, înainte s-o cunoască pe Andreea Bălan! În timpul facultății, actorul îl juca pe Sportacus din Orășelul Leneș

George Burcea și-a vizitat tatăl la începutul lunii februarie

În plus, tatăl lui George Burcea a dezvăluit pentru aceeași sursă că fiul său a ajuns în zona în care locuiește și că a stat aproximativ două ore înainte de a pleca, având un comportament dubios:

„Pe 7 februarie a venit la mine în zona în care locuiesc. Nu m-a sunat. A stat vreo două ore și ceva în mașină, pe stradă. Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el». Probabil și atunci, omul mi-a zis pe față, probabil era luat. A stat în mașină două ore și ceva, cu motorul pornit.

După două ore, mă sună iar vecinul: «Vezi că fiul tău s-a dus vreo 50 metri mai încolo. Și acolo stă cu farurile aprinse și motorul pornit». Și a mai stat și acolo vreo două ore”, a mai spus Nelu Burcea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

George Burcea, gest surprinzător după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies