George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub. Ce se întâmplă între cei doi: „Ok, te cerți, pleci”

George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub
George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub

Actorul a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Viviana Sposub. Cum reușesc cei doi să păstreze echilibrul în cuplu?

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de doi ani și cu toate că se înțeleg mai bine pe zi ce trece, ambii recunosc faptul că mai au și momente tensionate în cuplu. Cum reușesc cei doi să își găsească echilibrul?

Citeste si: Viviana Sposub își ascunde sarcina? Ce detaliu a omis vedeta: „Am auzit că ești gravidă!”

George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub
George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

George Burcea: „Dacă lași în tine, te macină”

În urmă cu scurt timp, cunoscutul actor a mărturisit că în relația pe care o are cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” există și clipe tensionate, discuții contradictorii, însă au învățat să le depășească ușor. George Burcea a mai spus și că de fiecare dată când se află în pragul anumitor certuri, lasă unul de la celălalt și găsesc până la urmă o cale de mijloc.

„Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine.
Mie îmi place ce se întâmplă în relația noastră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit.

Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigară, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știut, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină”, a declarat George Burcea, pentru playtech.ro.

Citeste si: Viviana Sposub, primele detalii despre nunta cu George Burcea: „Abia aștept să fiu mireasă”

George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub
George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub[Sursa foto: Captură TV]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Își dorește George Burcea să facă pasul cel mare alături de Viviana Sposub?

Cei doi au fost întrebați în nenumărate rânduri când au în plan să își oficializeze relația și în acte, dar se pare că momentan nu se gândesc la acest lucru. Actorul mărturisește că vrea ia totul pas cu pas și să își rezolve problemele din trecut, astfel că nu poate oferi încă un răspuns categoric în acest sens.

„Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim.

Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas”, a mai spus George Burcea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum a slăbit Cătălin Crișan 30 de kilograme. Care este planul alimentar pentru aceasta dietă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies