George Burcea, ipostază plină de afecțiune lângă o altă femeie! Fanii au reacționat imediat: „Nu mai ești cu Viviana?”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Fanii cuplului George Burcea - Viviana Sposub nu au mai înțeles nimic! Iată imaginea controversată care a stârnit mii de reacții în online

Sunt de un an împreună, dar în tot acest timp au dovedit cu fiecare ocazie că se iubesc nebunește și că nimic nu îi poate despărți. Viviana Sposub și George Burcea se numără printre cele mai cunoscute, apreciate și solide cupluri din câte există în lumea mondenă românească, iar fanii lor știu foarte bine cât de mult se susțin unul pe celălalt, și la bine, și la greu.

Viviana Sposub a recunoscut în câteva rânduri că actorul îi este mereu alături în ceea ce își propună să facă, mai ales acum că este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiunea de modă de la Kanal D care îi ocupă mult timp și energie. Pe de cealată parte, George Burcea are parte de toată susținerea ei, dovadă fiiind chiar ultimul episod mai puțin fericit în care a fost implicat. 

Cu toate acestea, unele persoane au îndrăznit să născocească o poveste total nepotrivită în momentul în care George Burcea s-a fotografiat alături de o altă femeie, fără măcar să știe despre cine este vorba. Iată cum a reacționat actorul în urma mesajelor primite din partea fanilor.

Citeste si: Viviana Sposub, reacție cu subînțeles după glumele făcute de Bella Santiago: „Daca în continuare îmi vor fi adresate doar mie...”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea[Sursa foto: Captură YouTube]

George Burcea, ipostaze pline de afecțiune lângă o altă femeie

În urmă cu puțin timp, George Burcea a încărcat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de o altă femeie, iar fanii s-au grăbit să îl atace fără ca măcar să știe cine este persoana respectivă. Lângă imagine, actorul a scris simplu, în engleză, „Te iubesc!”, iar de aici și până la o întreagă controversă nu a mai fost decât un pas. 

„Nu mai ești cu Viviana?”, l-a întrebat o fană.

„Nope, sunt cu Ioana”, a răspuns actorul, în stilul său caracteristic.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

George Burcea și sora lui
George Burcea și sora lui[Sursa foto: Instagram]

Ulterior, George Burcea a scris un mesaj pe InstaStory în care a povestit public cu ce mesaje s-a trezit după ce a postat o simplă fotografie cu sora lui:  „Am postat o poză cu sora mea și am primit 558 de înjurături.

Dacă le reproduc, vă cruciți…Broooo, este sora mea…Îmi place să cred că lumea NU este atât de IMBECILĂ….. deși este. Feriți-vă de oameni prosti, vă rog. Acesta este publicul din România. Oamenii cred că această fată este t.... mea…dar este doar sora mea. Și s-au adunat 1001 mesaje până acum…Trist. Foarte trist…” 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea! Cine dă startul discuțiilor: „Eu mă aprind cel mai repede”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies