George Zănoagă a reacționat la mesajul transmis de Simina Loica, în care i-a spus să nu-i mai pronunțe numele

reactia lui georga zanoaga la afirmatiile siminei loica
Deși Simina Loica a înțeles că George Zănoagă ar fi vorbit despre ea, se pare că lucrurile au stat cu totul diferit

Deși Simina Loica a înțeles că George Zănoagă ar fi vorbit despre ea, se pare că lucrurile au stat cu totul diferit.

În urmă cu doar două zile, Simina Loica a publicat pe pagina sa de Instagram, un clip video dedicat fostului său cumnat, George Zănoagă, în care a specificat că nu își mai dorește ca acesta să vorbească despre persoana sa.

Citește și: „Nu avem de ce să continuăm cearta.” Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu au făcut pace, după ce au avut un conflict de lungă durată

 

Ce i-a transmis Simina Loica lui George Zănoagă

Este cunoscut deja faptul că Simina Loica se află într-o frumoasă relație alături de Alex Bobicioiu, prin urmare, nu își mai dorește să fie asociată în niciun fel cu fostul său partener. Poate că acesta este și motivul pentru care tânăra a fost deranjată de faptul că fostul său cumnat, ar fi discutat despre ea.

Prin urmare, Simina Loica i-a transmis acestuia un mesaj, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Am făcut acest story pentru fostul meu cumnat, pe care l-am avut, pe care încă îl interesează ce fac eu, cum sunt eu, ce am făcut cu Bobi, de când sunt cu Bobi.

Este mai gelos ca Alex, asta mă înnebunește. Nu înțeleg care este problema. Pe lângă asta, aș vrea să îl rog să nu mai pronunțe numele meu în nicio emisiune, că altfel o să vorbesc și eu despre familia lui perfectă. Cum eu am familia mea și vorbesc despre mine de fiecare dată când apar undeva, îl rog frumos, public, să vorbească despre familia lui perfectă când apare pe undeva, nu de viața mea și de familia mea.
Punct!"
, i-a transmis Simina Loica.

ce mesaj i-a transmis simina loica lui greoge zanoaga
Deși Simina Loica a înțeles că George Zănoagă ar fi vorbit despre ea, se pare că lucrurile au stat cu totul diferit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu

 

Reacția lui George Zănoagă la mesajul Siminei Loica

În urma mesajului din partea Siminei Loica, George Zănoagă a simțit nevoia să lămurească situația, pentru că totul se pare că a fost doar o neînțelegere.

Alex Zănoagă ar fi fost cel care a vorbit despre aceasta, în cadrul unui podcast, și nu George Zănoaga.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”A fost o încurcătură. Alex, fratele meu, a zis la un podcast. I s-a adresat o întrebare dacă el crede că Simina Loica și Bobicioiu au avut vreo legătură înainte, pe când erau ei doi împreună. El a zis că nu crede, dar nici că bagă mâna în foc, ceva de genul ăsta s-a exprimat. Ulterior, pe ea ar fi sunat-o cineva și i-a zis că eu aș fi zis lucrul acesta, dar n-am zis eu, ci fratele meu.

Asta a fost singură chestie.”, a declarat George Zănoagă.

george zanoaga
Deși Simina Loica a înțeles că George Zănoagă ar fi vorbit despre ea, se pare că lucrurile au stat cu totul diferit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Poza mea preferată.” Simina Loica a postat o imagine emoționantă alături de fiul ei și Alexandru Bobicioiu



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies