„O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu

„O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu
„O iau pe Simina când vreau eu.” Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu

Ovidiu Neveu nu a renunțat la ideea de a fi într-o relație cu Simina Loica și așteaptă cu sufletul la gura lupta în ring împotriva lui Alex Bobicioiu. După ce a dat mai multe declarații despre brunetă, el este nerăbdător să își regleze conturile cu Bobicioiu.

Până în acel moment, Neveu pare ocupat cu declarațiile de dragoste pe care i le transmite brunetei pe rețelele de socializare. Ce a declarat acesta despre iubita lui Alex Bobicioiu.

În momentul actual, Simina Loica și Alexandru Bobicioiu au o relație care merge foarte bine. În ciuda tuturor conflictelor pe care le-au avut la început, se pare că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă pentru cei doi, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Citește și: Cine este Simina Loica. „Eram într-o depresie, într-o suferință”

Ce a declarat Ovidiu Neveu despre Simina Loica

După meciul în cușcă pe care l-a avut împotriva lui Alex Zănoagă, Alex Bobicioiu a menționat că nu va mai avea în următoarea perioadă vreo confruntare. Cu toate acestea, se pare că în peisaj a apărut un nou adversar care îi declară dragostea Siminei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ovidiu Neveu nu ezită să îl provoace pe Alex Bobicioiu pe rețelele de socializare prin declarațiile pe care i le face iubitei sale. La început, cuplul a reacționat virulent împotriva lui Neveu, dar în momentul actual consideră că trebuie să apeleze la indiferență, până în momentul în care va avea loc meciul mult așteptat.

Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu
Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta.” Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

Ovidiu Neveu, noi declarații controversate la adresa Siminei Loica

Din momentul în care a declarat că își dorește să o cucerească pe Simina Loica, Ovidiu Neveu a început să facă o serie de mărturisiri despre brunetă, iar declarațiile de dragoste nu lipsesc.

Pe lângă aceste aspecte, el îi arată în fiecare zi lui Alexandru Bobicioiu că se antrenează pentru momentul în care se vor bătea în gală.

„Simina, deblochează-mă și dă-mi iar like-uri, te rog frumos, mânca-ți-aș boticul tău și formele alea ale tale frumoase. dacă te văd pe live numai lei îți donez, mânca-ți-aș boticul de frumusețe rară, să vezi ce drepte îi dau lui Bobicioiu.”, „Bobicioiule, dacă îți bag o bucată, te refuză și Simina, crede-mă”, „O iau pe Simina când vreau eu”, sunt

câteva dintre mărturisirile făcute de Ovidiu Neveu pentru Simina Loica.

Citește și: Reacția fostei soacre a Siminei Loica, după divorțul fiului ei. Care este părerea Mihaelei Zănoagă

Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu
Ce a declarat Ovidiu Neveu despre iubita lui Alex Bobicioiu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Simina Loica. „Eram într-o depresie, într-o suferință”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies