Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă: "Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista"

Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă:
Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă: "Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista"

Un bărbat a împărţit mâncarea cu o femeie însărcinată care a sunat la uşa lui, înnebunită de mirosul apetisant. O poveste frumoasă despre cât de simplu e să fii om.

Poveştile frumoase merită să fie cunoscute, pentru că, ştiţi cum se spune, veştile rele nu întârzie niciodată. În fiecare zi există oameni de ispravă care sar în ajutorul cuiva aflat la nevoie, care se implică şi care fac tot ce este posibil pentru a schimba lucrurile în bine. Iar exemplele lor merită să fie răspândite şi urmate.

Bărbaţi care ajută femeile însărcinate nu-s puţini, dar gestul emoţionant al unui bun samaritean pentru vecina lui însărcinată depăşeşte orice aşteptare.

Deşi e vorba de un gest foarte simplu, povestea lui a produs multă emoţie pe reţelele de socializare pentru că este foarte rar şi cumva neaşteptat din partea unui bărbat.

Un utilizator al reţelei Reddit, care postează sub numele generic Jaiga99, a povestit că s-a trezit la uşă cu o vecină care ţine în mâini o farfurie goală. Femeia era foarte jenată şi i-a cerut scuze de mai multe ori când a bătut la uşă.

Omul gătea o reţetă cu ulei de măsline, usturoi, Jalapeno (ardei kapia) şi nişte mirodenii, iar mirosul irezistibil s-a strecurat în locuinţa vecinei sale, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies