Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă: "Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista"

Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă:
Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă: "Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista"

Un bărbat a împărţit mâncarea cu o femeie însărcinată care a sunat la uşa lui, înnebunită de mirosul apetisant. O poveste frumoasă despre cât de simplu e să fii om.

"Azi, pe la 7 seara, am auzit nişte bătăi în uşă. Am deschis şi în faţa uşii era vecina mea însărcinată (cred că e în luna a şaptea sau a opta). Ţinea în mâini o farfurie goală. Cu o voce joasă, m-a rugat dacă pot să-i dau şi ei puţin din ce găteam eu, pentru că îi plăcea cum miroase.

Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista", a scris Jaiga99.

Poate că unii n-ar fi deschis sau ar fi privit-o ciudat, dar bărbatul nici n-a stat pe gânduri şi i-a umplut farfuria cu mâncare.

"Am privit-o cum se ducea spre casă ca un mic pinguin fericit după ce a venit de la vânătoare. M-am simţit foarte fericit din cauza asta", a mărturisit el, adăugând că la început vecina era jenată şi se tot scuza, dar când a văzut farfuria plină i-a mulţumit repede şi a plecat repejor spre uşa ei, ca şi cum tocmai cucerise un trofeu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies