Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa! „De când e mică, chiar foarte mică are un obicei!”

Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa! „De când e mică, chiar foarte mică are un obicei!”
Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa! „De când e mică, chiar foarte mică are un obicei!”

Andreea Berecleanu este extrem de mândră de fiica sa.

Cunoscuta prezentatoare TV, Andreea Berecleanu are o carieră îndelungată în televiziune, bucurându-se de-a lungul timpului de succes pe plan profesional. Atunci când vine vorba de viața personală, vedeta, în vârstă de 49 de ani, se mândrește și cu acest capitol.

În prezent, prezentatoarea TV este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cu toate acestea, înainte de a-l cunoaște pe medicul estetician, Andreea Berecleanu a fost căsătorită mai bine de 15 ani cu Andrei Zaharescu.

Mariajul lor s-a terminat în anul 2013, iar în urma acestuia au rezultat doi copii, Eva Zaharescu, în vârstă de 23 de ani și Petru Zaharescu, fiul cel mic al vedetei, care are 19 ani.

Astfel, Andreea Berecleanu este o mamă împlinită și extrem de mândră de copiii săi. Fiica cea mare a vedetei, Eva, este de o frumusețe răpitoare și este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe.

La rândul său, prezentatoarea TV se laudă cu gesturile de afecțiune pe care le face fiica sa pentru ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fiica Andreei Berecleanu își surprinde mereu mama

Citește și: Cum a arătat copilăria Andreei Berecleanu? „Eu am avut șansa unei copilării frumoase. Nu am suferit de foame, nu am avut nici mâncare excesivă. Am stat la cozi.”

Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa
Andreea Berecleanu și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Secretele Andreei Berecleanu pentru a arăta de fiecare dată impecabil. Trucurile la care apelează prezentatoarea TV. „Tristețile sau grijile se văd pe chipul nostru.”

În cadrul unei postări de pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online un obicei pe care fiica sa îl are încă din copilărie.

Mai exact, Eva Zaharescu obișnuiește să își surprindă mama cu câte un trandafir, pe care îl așază strategic astfel încât să fie observat de vedetă. Andreea Berecleanu a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de fiica sa și una cu trandafirul pe care l-a primit de data aceasta.  

De când e mică, chiar foarte mică are un obicei. Să-mi lase un trandafir pe unde știe că trec.

Pe pat în dormitor, în mașină, în baie, în dressing, doar să-mi apară în cale. Și știu mereu că este de la ea, de la Eva mea .”, este mesajul transmis de vedetă în dreptul fotografiilor.

Gestul pe care fiica Andreei Berecleanu îl face pentru mama sa
Trandafirul primit de Andreea Berecleanu de la fiica sa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Maria Constantin vorbește despre dorința sa de a cânta manele: „Eu nu voiam folclor sub nicio formă! Voiam să cânt manele.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies