Gesturile prin care soțul Laurei Cosoi îi arată iubirea în fiecare zi. Vedeta a făcut declarații despre cum arată viața ei acum. „Asta este declarația de dragoste.”

Gesturile prin care soțul Laurei Cosoi îi arată iubirea în fiecare zi. Vedeta a făcut declarații despre cum arată viața ei acum. „Asta este declarația de dragoste.”
Gesturile prin care soțul Laurei Cosoi îi arată iubirea în fiecare zi. Vedeta a făcut declarații despre cum arată viața ei acum. „Asta este declarația de dragoste.”

Laura Cosoi a vorbit despre soțul ei în perioada sarcinii și care sunt gesturile prin care își arată iubirea.

Laura Cosoi este în culmea fericirii, deoarece este însărcinată pentru a patra oară și urmează să fie mămica din nou. Aceasta are o căsnicie minunată, iar în cadrul unui interviu pentru CLICK, actrița a mărturisit cum îi este alături soțul ei în aceste momente și care sunt gesturile de iubire care i-au arătat în toată această perioadă cât de mult contează pentru ea. Toate lucrurile pe care le face pentru ea sunt realizate cu atenție, iar acum iubirea adevărată înseamnă și prin simplul fapt că o lasă să se odihnească mai mult dimineață și alege ca el să

se ocupe de fete pentru prima parte a zilei.  “Faptul că îmi face complimente zi de zi, întotdeauna are grijă să îmi spună că arăt bine, că sunt frumoasă și chiar mă face să cred ce spune. Dacă în trecut alte erau reperele legat de cum îți demonstra iubirea bărbatul de lângă tine, acum contează, de exempu, că mă lasă să dorm mai mult dimineața, că se ocupă el de fete, că mă ajută în weekend, că facem totul împreună.
Asta este declarația de dragoste, faptul că ne creștem acești copii împreună, de la egal la egal.”,
a  spus Laura Cosoi.

Care este comportamentul fiicelor sale, știind că urmează ca familia să se mărească

Citește și: Laura Cosoi nu le face mofturile fetițelor sale! Care sunt regulile stricte pe care vedeta le aplică în familia sa:„Dacă nu ai reguli foarte bine definite, e mai greu. Nu le fac toate mofturile.”

Laura Cosoi și familia
Laura Cosoi și familia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici: „Nu dorm fără copiii mei.”

Laura Cosoi a mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, cum se comportă și fiicele sale acum, știind că urmează să vină pe lume un frățior sau o surioară, iar iubirea pe care deja o poartă sufletului nenăscut este una imensă. 

„Au grijă de ce mănânc deoarece înseamnă că mănâncă și bebe, după aceea îmi pupă burtica și mă întreabă ce face bebe. Niciodată nu uită de bebe. Ele înțeleg foarte bine că seara nu pot să mă întind lângă ele, trebuie să stau pe scaun ca să pot să le citesc povești, sunt foarte tolerante și înțelegătoare, sunt foarte impresionată.”, a mai spus vedeta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Laura Cosoi a explicat de ce concediul de maternitate este periculos pentru femei. „Ne mai caută nimeni, nu le mai sună nimeni”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies