Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici: „Nu dorm fără copiii mei!”

Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici: „Nu dorm fără copiii mei!”
Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici: „Nu dorm fără copiii mei!”

Laura Cosoi a vorbit despre cum își crește copiii.

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este mama a trei copii: Rita, Vera și Lara, de care este extrem de mândră. Pe lângă cele trei fetițe ale sale, actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a unui nou membru al familiei. De-a lungul timpului, încă din momentul în care a devenit mamă, Laura Cosoi a fost un exemplu pentru numeroase femei de la noi din țară, și în special pentru numeroase mame.

Vedeta reușește să se împartă cu brio între viața profesională și cea de familie, petrecând timp de calitate alături de soțul și fetițele sale.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Laura Cosoi a vorbit despre viața de familie.

Laura Cosoi, despre cum vrea să își crească copiii

Citește și: Laura Cosoi a explicat de ce concediul de maternitate este periculos pentru femei. „Ne mai caută nimeni, nu le mai sună nimeni”

Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici
Laura Cosoi alături de soț și fetițe [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa?

Deși nu își dorește ca fetițele sale să fie dependente de mama lor, Laura Cosoi recunoaște că este uneori posesivă atunci când vine vorba de fiicele sale, care petrec mult timp alături de mama lor și care nu au dormit niciodată la bunici.

Aș vrea și ideal ar fi să îmi și iasă, să îmi tratez copiii ca pe niște indivizi separați de mine, nu ca pe niște copii care să stea lipiți, legați veșnic și să nu se mai poată desprindă. Pe de altă parte, sunt o mamă destul de posesivă. Nu dorm fără copiii mei, nu îi las la bunici să doarmă, ceea ce evident, în toate cărțile, sau cu fiecare psiholog cu care aș vorbi, mi-ar spune că nu e ok, că trebuie lăsați să simtă și despărțirea, dorul, cum să gestioneze, chestie pe care eu

nu am avut-o și nu am fost eu pregătită să o fac .”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi și soțul său și-au trăit viața înainte să devină părinți

Laura Cosoi, o mamă posesivă?! Vedeta nu își lasă copiii să doarmă la bunici
Laura Cosoi și familia sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar vedeta a dezvăluit că înainte să-și întemeieze o familie, cei doi și-au trăit din plin viața, iar acum se concentrează doar pe creșterea copiilor.

Lecția renunțării, lecția toleranței, lecția empatiei. În continuu sunt lecții. Mi se pare bine că în ceea ce ne privește ne-am cam trăit viața.

Am ieșit, ne-am distrat, am călătorit, am testat, am încercat .”, a declarat Laura Cosoi.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anna Lesko, despre importanța de a nu fi intime cu partenerul prea repede! „În clipa în care tu ajungi mult prea repede să fii intimă cu acel bărbat, toate barierele au căzut.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies