Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești:
Geta Sterp, cu adevărat o gospodină! A pregătit o tartă cu fructe, ca în povești: "Dacă aveți poftă de un dulce, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!"

Un desert pregătit nu strică niciodată, iar Geta Sterp a pregătit o tartă cu fructe, ca un curcubeu.

Geta Sterp este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbizul românesc, datorită naturaleții și modestiei sale. Aceasta este dedicată familiei sale și gospodăriei, iar deseori, alege să posteze în mediul online, rețete pregătite chiar de ea, iar de această dată, a pregătit cu doar câteva zile în urmă, o rețetă simplă de tartă cu fructe, postată pe contul de Instagram.

Tartă cu fructe, pregătită de Geta Sterp

Citește și: Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Citește și: Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 30 ml apă caldă
  • 200 g zahăr pudră
  • 60 g margarina
  • 100 ml lapte
  • un praf de copt
  • 10 linguri făină
  • esență de lămâie

Pentru cremă:

  • un plic budincă de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de zahăr

Pentru decor:

  • fructe proaspete (după preferințe)

Mod de preparare

Se bat ouăle  cu un praf de sare și apă caldă. Apoi, adăugăm zahărul, esența de lămâie, laptele, margarina (pe care am topit-o), făina și praful de copt. Le omogenizăm bine, după care turnăm compoziția obținută într-o tavă unsă cu margarina. Băgăm la cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru aproximativ 25-30 de minute.

Facem testul cu scobitoarea, iar când blatul e copt, îl scoatem și îl lăsăm la răcit. Între timp, ne ocupăm de budincă. Amestecăm conținutul unui plic cu patru linguri de lapte și două linguri de zahăr. Celălalt lapte îl punem la fiert, iar când fierbe, turnăm peste compoziție și punem din nou la fiert, amestecând continuu până se îngroașă. Lăsăm budinca la răcit, după care montăm prăjitura. Dacă aveți poftă de un dulce care să nu fie grețos, aveți aici rețeta potrivită! Poftă bună!”
,
a detaliat Geta Sterp, pe contul său de Instagram.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

VIDEO. Autoritățile au identificat șoferul care a produs tragedia din Bangkok. 3 profesori și 20 de elevi și-au pierdut viața

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cu cine și-a petrecut Andreea Bostănică ziua de naștere! „Cu cine împarți o felie de tort?”. Influencerița și-a cumpărat o casă luxoasă și a sărbătorit pe cinste la Paris

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies