Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”

Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”
Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”

Tânăra a avut parte de o surpriză neplăcută când a întors tortul.

Geta Sterp petrece mult timp în bucătărie, acolo unde gătește cele mai gustoase preparate. Recent, tânăra a pregătit o rețetă de tort de zahăr ars. Cu toate acestea, Geta Sterp a folosit un ingredient neașteptat: un ou de struț. Astfel, rezultatul nu a fost chiar cel dorit. Așa cum este mereu sinceră și transparentă, Geta Sterp a împărtășit rezultatul cu urmăritorii săi din mediul online, chiar dacă acesta nu a ieșit conform așteptărilor.

Cum a pregătit Geta Sterp tort cu ou de struț?

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Citește și: Pască germană, rețeta pregătită de Ileana Sterp. “Este foarte fragedă și moale. E delicioasă, chiar vă îndemn să o încercați și voi.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Când a vrut să întoarcă tortul, acesta s-a dezintegrat total, fărâmițându-se în multe bucățele.

Am avut un OU de STRUȚ, primit de la cineva. Mă încurca adesea prin frigider, iar aseară am zis că e momentul să fac ceva cu el. Apropo, știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent. Am făcut tortul, toate bune și frumoase, până l-am scos din cuptor și l-am întors direct pe o tavă si… priviți rezultatul.

🤦 🏽 Cred că trebuia lăsat puțin la răcit și după să îl întorc. Sau să îl întorc, dar să îl las așa cu tot cu oală, până se răcea. Să fie OUL de STRUȚ de vină? 😢 😃 Glumesc, oul chiar a fost buuuun, doar că am greșit eu.
Promit o rețetă reușită, data viitoare. Am zis să vă mai arăt și chestii de genul, nu doar „perfecțiune”!
️”, a scris sora lui Culiță în mediul online.

Ce părere are mama Geta de tortul fiicei sale?

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Chiar dacă s-a dezintegrat, mama Geta a găsit soluția potrivită astfel încât să nu arunce tortul și să se bucure de el. Femeia l-a pus în cană și l-a mâncat cu lingura, dezvăluind chiar că este cel mai bun tort pe care l-a mâncat până acum.

N-am mâncat în viața mea tort așa de bun, dar e mai bun la cană. Tort la cană, vreți? Am zis că îl pun în pahar cu frișcă, dar frișcă n-am.

Aoleu, da bun e! ”, a spus mama Geta pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Geta Sterp (@getasterp)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Liviu Vârciu, declarații după nunta din Grecia, cu Anda. Ce spune actorul despre marele eveniment din viața lui. „Eu nu-mi imaginam că mă pot opri la o femeie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum a putut Daniela Gyorfi să se confrunte emoțional cu problemele mamei sale, având grijă de ea la 11 ani. “A trebuit să stau în spital. Era foarte greu pentru mine, dar mă încuraja.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies