Tânăra a avut parte de o surpriză neplăcută când a întors tortul.
Geta Sterp petrece mult timp în bucătărie, acolo unde gătește cele mai gustoase preparate. Recent, tânăra a pregătit o rețetă de tort de zahăr ars. Cu toate acestea, Geta Sterp a folosit un ingredient neașteptat: un ou de struț. Astfel, rezultatul nu a fost chiar cel dorit. Așa cum este mereu sinceră și transparentă, Geta Sterp a împărtășit rezultatul cu urmăritorii săi din mediul online, chiar dacă acesta nu a ieșit conform așteptărilor.
Cum a pregătit Geta Sterp tort cu ou de struț?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Când a vrut să întoarcă tortul, acesta s-a dezintegrat total, fărâmițându-se în multe bucățele.
„ Am avut un OU de STRUȚ, primit de la cineva. Mă încurca adesea prin frigider, iar aseară am zis că e momentul să fac ceva cu el. Apropo, știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent. Am făcut tortul, toate bune și frumoase, până l-am scos din cuptor și l-am întors direct pe o tavă si… priviți rezultatul. 🤦 🏽 ♀ ️ Cred că trebuia lăsat puțin la răcit și după să îl întorc. Sau să îl întorc, dar să îl las așa cu tot cu oală, până se răcea. Să fie OUL de STRUȚ de vină? 😢 😃 Glumesc, oul chiar a fost buuuun, doar că am greșit eu. Promit o rețetă reușită, data viitoare. Am zis să vă mai arăt și chestii de genul, nu doar „perfecțiune”! ☺ ️”, a scris sora lui Culiță în mediul online.
Ce părere are mama Geta de tortul fiicei sale?
Chiar dacă s-a dezintegrat, mama Geta a găsit soluția potrivită astfel încât să nu arunce tortul și să se bucure de el. Femeia l-a pus în cană și l-a mâncat cu lingura, dezvăluind chiar că este cel mai bun tort pe care l-a mâncat până acum.
„ N-am mâncat în viața mea tort așa de bun, dar e mai bun la cană. Tort la cană, vreți? Am zis că îl pun în pahar cu frișcă, dar frișcă n-am.
Vezi această postare pe Instagram