Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal
Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal

Bărbatul acuzat că a răpit și ucis două adolescente a ajuns în fața judecătorilor. Miercuri începe cel mai așteptat proces din România.

La mai bine de 10 luni de la reținerea sa, începe cel mai așteptat proces al anului 2020. Gheorghe Dincă, supranumit „monstrul din Caracal”, a fost adus la Tribunalul Olt.

Este primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă după ce, din cauza pandemiei, toate termenele au fost amânate. Se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a apărut în fața judecătorului și a negat faptele pentru care este acuzat. Acesta susține că fetele i-au fost luate din casă. Dincă cere ca anchetă să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Adolescentă din Caracal dispărută de cinci luni, găsită în Italia: „Nu are pașaport”

Iniţial, Dincă urma să fie audiat astăzi prin video-call, potrivit indicaţiilor privind normele de siguranţă epidemiologică din această perioadă, însă în cele din urmă s-a decis aducerea sa în faţa judecătorilor de la Tribunalul Olt.

Citeste si: ȘOCANT! „Monstrul din Caracal” ar putea fi eliberat pentru că „nu sunt dovezi certe ale existenţei cadavrului”

Gheorghe Dincă, reținut la finalul lunii iulie 2019

Până în prezent, nu a fost găsit niciunul dintre cadavre, astfel că familiile speră în continuare că fetele sunt în viață.

La finalul lunii iulie 2019, Gheorghe Dincă a fost reținut, după ce în locuința sa au fost descoperite mai multe obiecte care au aparținut Alexandrei Măceșanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, care fusese dată dispărută de către familia sa. Minora a sunat de mai multe ori la 112 pentru a cere ajutorul și pentru a spune că este sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

În plus, aceasta le-a spus că a fost și violată.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Detalii șocante din ancheta lui Gheorghe Dincă: „Am pus mâna pe un scaun și am vrut să îi dau în cap...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies