ȘOCANT! „Monstrul din Caracal” ar putea fi eliberat pentru că „nu sunt dovezi certe ale existenţei cadavrului”

Monstrul din Caracal ar putea fi eliberat din cauza lipsei cadavrului
Monstrul din Caracal ar putea fi eliberat din cauza lipsei cadavrului

S-ar putea ca Gheorghe Dincă să scape de acuzația de omor, chiar dacă acum câteva zile, candidatul la prezidențiale Alexandru Cumpănașu, unchiul regretatei Alexandra Măceșanu a depus o nouă plângere penală la Parchetul General. De data aceasta, plângerea a fost depusă împotriva medicului care a eliberat actul care o vizează pe nepoata sa.

După ce s-a aflat că Alexandru Cumpănașu a depus plângere împotriva medicului legist care a realizat actul constatator în cazul Alexandrei Măceșanu, presa a descoperit mai multe greșeli de neiertat. Gheorghe Alexandrescu, medicul legist susține că actul constatator nu ar fi putut fi eliberat pe baza probelor deja existente, fiind insuficiente.

Citeste si: Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

MEdicul legist a oferit o declarație în legătură cu eliberarea actului constatator al decesului

“Aştept să văd marea gafă cu iz penal a eliberării unui ‘Certificat medical constatator al decesului’ unor persoane dispărute, doar în baza pierderii unor dinţi. Şi totuşi de ce nu ar muri un om după pierderea chiar numai a unui dinte, însă doar în anumite condiţii şi circumstanţe bine precizate, ce pot explica ştiinţific decesul prin factori implicaţi în tanatogeneză”, a declarat medicul Gheorghe Alexandrescu.

Citeste si: Detalii șocante din ancheta lui Gheorghe Dincă: „Am pus mâna pe un scaun și am vrut să îi dau în cap...”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mai mult decât atât, medicul legist Gheorghe Alexandrescu a explicat faptul că decesul, în existența cadavrului, poate fi declarat doar de instanță.

Mai mult decât atât, este în afara legii să eliberezi un act constatator pentru un deces, având în vedere că, aparent, „nu sunt dovezi certe ale existenței cadavrului”.

Astfel, s-ar putea ca „Monstrului din Caracal” să îi fie retrasă acuzația de omor, dacă organele legislative vor constata că actul de deces a fost eliberat ilegal, în lipsa probelor suficiente, veridice și concludente.

Citeste si: Cazul Caracal, răsturnare de situație! Luiza Melencu, oficial moartă: „E clar că a mințit”

Alexanra Măceșanu, i-a căzut victimă lui Gheorghe Dincă la doar 15 ani

Monstrul din Caracal ar putea fi eliberat din cauza lipsei cadavrului
Monstrul din Caracal ar putea fi eliberat din cauza lipsei cadavrului

Conform dovezilor, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu Miercuri, pe 24 iulie, la doar 15 ani. Deși a reușit să sune de mai multe ori la 112, polițiștii nu au reușit să o elibereze din casa „Monstrului din Caracal”. Mai mult decât atât, cu doar câteva luni înainte ca tânăra să îi cadă pradă lui Gheorghe Dincă, acesta a răpit-o pe Luiza Melencu, cu doar 3 ani mai mare decât Alexandra Măceșanu.

De pe 14 aprilie, când „Monstrul din Caracal” a luat-o cu mașina la ocazie, Luiza Melencu nu a mai fost văzută, fiind dată dispărută



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Monstrul din Caracal a divorțat de soția sa! Informații șocante!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies