Gheorghe Dincă, reacție șocantă la tribunal, când i-a văzut pe părinții Alexandrei Măceșanu și pe ai Luizei Melencu: „A început să tremure să plângă și...”

Ce a făcut Gheorghe Dincă atunci când i-a văzut pe părinții victimelor
Ce a făcut Gheorghe Dincă atunci când i-a văzut pe părinții victimelor

Ce a făcut Gheorghe Dincă atunci când s-a aflat față în față cu părinții Alexandrei și ai Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a avut o reacție halucinantă, atunci când i-a văzut pe părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu, la primul termen al procesului în care „monstrul din Caracal” este acuzat că le-ar fi răpit, violat și ucis pe cele două adolescente.

În fața instanței, Gheorghe Dincă a negat, joi, acuzațiile de omor care i s-au adus și susține că a fost forțat de doi polițiști să spună că este vinovat.

Mărturisirile bărbatului și comportamentul acestuia au surpins pe absolut toată lumea prezentă în sală, de departe cele mai afectate fiind rudele victimelor.

Citeste si: Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal: „Aproape că îi venea să plângă”

„A început să tremure, să plângă și să spună că el nu a făcut nimic, nu le-a ucis. Însă, când a fost întrebat ce a făcut cu ele, nu a spus nimic, s-a prefăcut că îl ia tremuratul și leșinul.

Asta sub privirile îngrozite ale familiei fetelor, care plângeau în hohote. Nu este corect față de acei părinți amărâți, pentru că ei se agață de orice speranță, orice cuvânt al acestui monstru, pentru a crede că fetele trăiesc. Faptul că nu au un mormânt la care să își plângă copilele le alimentează și trăiesc cu speranța că într-o bună zi, Alexandra și Luiza or să apară”, susține playtech.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce a făcut Gheorghe Dincă atunci când i-a văzut pe părinții victimelor
Ce a făcut Gheorghe Dincă atunci când i-a văzut pe părinții victimelor

Citeste si: Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal

 

De aproape un an, familiile victimelor speră într-o minune și să afle că fiicele lor sunt în viață, mai ales că susțin că au și probe în acest sens.

Sursă foto: Inquam Photos/ Bogdan Danescu  



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies