„Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face! La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem.” Ce sfat i-a dat Dana Budeanu lui Valeriu Gheorghiță, pentru menținerea relației lui

„Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face! La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem.” Ce sfat i-a dat Dana Budeanu lui Valeriu Gheorghiță, pentru menținerea relației lui
„Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face! La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem.” Ce sfat i-a dat Dana Budeanu lui Valeriu Gheorghiță, pentru menținerea relației lui

Valeriu Gheorghiță a avut o contribuție semnificativă pe parcursul pandemiei de coronavirus, iar recent au apărut fotografii în care el și Monica Bîrlădeanu se relaxează într-un jacuzzi.

Această situație a atras atenția publicului, iar Dana Budeanu a adus subiectul în discuție, oferindu-le sfaturi cu privire la menținerea relației lor.

Citește și: „Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită.” Ce a spus Dana Budeanu despre femeile care merg la piscină, doar pentru a se fotografia

Dana Budeanu, sfaturi pentru relația lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu

Astfel, Dana Budeanu îl sfătuiește pe Valeriu Gheorghiță să renunțe la vacanțele la stațiunile din Bulgaria și la băile termale, și să opteze pentru experiențe de lux de nivel „high class”.

De asemenea, sugerează că, în cazul în care nu va face acest lucru, el va fi oricum influențat de noua sa parteneră, Monica Bîrlădeanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Domnule Gheorghiță, dacă mergeți la Cheval Blanc, frumos, n-are cine să vă mai pozeze acolo. E 10-15.000 de euro pe noapte. N-are cine să te fotografieze acolo. De aia e bine să mergi numai la bogați. Dacă te duci în  Bulgaria… Trebuie să-l ajute conturile.

Am toată încrederea că după doi ani și jumătate (n.r. – COVID), cel puțin doi ani de zile nu sunt probleme cu Marilyn Monroe. Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face. La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem. Putem merge și la Govora, la munte. De-acum nu va mai greși. Dar am încredere de tot în ea. O să fie bine.
Numai la bogați vor fi. El va fi forțat”,
a spus Dana Budeanu

Potrivit Danei Budeanu, Valeriu Gheorghiță a avut o performanță remarcabilă în gestionarea pandemiei de COVID-19 și va fi recompensat pentru acest lucru pe termen lung. Concluzia sa este că, în cele din urmă, Valeriu Gheorghiță va trebui să accepte faptul că Monica Bîrlădeanu îl va părăsi.

„Șase luni, vacanțe! Pentru că atunci când se va termina operațiunea, să nu sufere rău! În momentul în care ai o șansă d-asta, trebuie să o iei ca pe o experiență.

Nu o mai luați ca pe un capăt de țară! Nu trebuie să ne căsătorim, trebuie să ne distrăm! Pleci, efectiv, faci tot ce nu ai făcut în viețulica asta. Pentru ceea ce ai făcut în mascaradă, doi ani de zile, Dumnezeu a avut milă și de tine, poftim!”, a declarat Dana Budeanu.

Este sau nu Valeriu Gheorghiță căsătorit

După ce s-a aflat că Monica Bîrlădeanu are o relație cu Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, au circulat zvonuri că acesta ar fi fost căsătorit anterior.

Ca urmare, actrița a considerat necesar să clarifice această situație.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală.

Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Citește și: “Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies