Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp. Lecții de stil!

blugi in functie de forma corpului
Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp

Cumpărăturile pot dura ore întregi, în momentul în care nu găsim articolele vestimentare potrivite pentru forma corpului nostru. Însă știați cum puteți găsi perechea potrivită de blugi? 

Aflați din rândurile următoare, care este ghidul anului 2023, atunci când vine vorba despre perechea de blugi perfectă, în funcție de forma corpului pe care o aveți. În plus, descoperiți și anumite aspecte care cu siguranță vă vor interesa în acest sens. 

 

Formă de corp- clepsidră 

În ceea ce privește prima formă de corp menționată, aceasta este denumită clepsidră.

Se spune că femeile care au un astfel de corp, sunt cele mai norocoase, dat fiind faptul că această formă de corp este considerată a fi perfectă, dat fiind faptul că se poate evidenția foarte ușor. 

Indiferent de faptul că veți purta blugi cu talie înaltă, joasă, sau medie, fie blugi mai largi sau mai strâmți, indiferent de culoare, aceștia se vor adapta perfect formei pe care o aveți de corp.

În ceea ce privește alte articole vestimentare, puteți purta în orice moment, orice fel de fuste sau de pantaloni sau de palton etc. există o libertate extinsă în acest caz, indiferent de preferințe, ocazii, sau alte astfel de aspecte, blugii aleși trebuie doar să vă facă să vă simțiți bine în pielea voastră, pentru că oricum vă vor veni ca și turnați. 

Acesta este tipul de corp echilibrat, însă cu toate acestea, se recomandă să evitați articolele vestimentare care observați că nu vă evidențiază atât de bine forma corpului. 

Citește și: Cum trebuie să curețe femeile pantofii din piele întoarsă. Trucuri utile pentru un aspect ca nou!

Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Formă de corp- dreptunghi 

În ceea ce privește o altă formă de corp, cea denumită dreptunghi, se pare că persoanele care o dețin au tendința să aibă dimensiuni asemănătoare în ceea ce privește talia și umerii, formând astfel 2 linii drepte, altfel spus, un corp destul de drept, fără prea multe curbe notabile, regăsit deseori la persoanele care nu au un corp îndeajuns de format, cu o grăsime corporală de luat în seamă. 

Așadar, atunci când vine vorba despre perechea de blugi potrivită pentru această formă de corp, dreptunghi, se pare că este vorba despre acele perechi care definesc centura taliei și șoldurile, iar modelele care dețin și o țesătură suplimentară la picioare vă vor avantaja cu siguranță. Se potrivesc în special, modelele care sunt destul de mulate pe corp, astfel încât să urmărească curbele piciorului. Pentru a echilibra puțin situația, se recomandă să purtați în partea de jos, o pereche de cizme fie înalte, fie joase.

În acest caz, perechea de blugi ar trebui să aibă și ea o talie joasă sau cel mult mijlocie, pentru a sublinia șoldurile. 

Astfel, cu siguranță articolele vestimentare pe care ar trebui să le evitați, în ceea ce privește pantalonii, sunt cei care sunt extrem de largi sau doar largi, mai exact cei de tip boyfriend, pe scurt, cele care nu vă pun în evidență talia.

Cu toate acestea, vă vor avantaja cu siguranță rochiile de tip tub, la care veți adăuga o centură. 

ce blugi mi se potrivesc
Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp[Sursa foto: freepik]

 

Formă de corp- pară 

O altă formă de corp, este și cea denumită pară. În acest caz, umerii sunt drepți, însă partea superioară a corpului este mai îngustă decât șoldul. Astfel, perechea potrivită de blugi în acest caz, este ceea de tip anvelope, pentru ca zona evidențiată să fie cea a șoldurilor, existând totodată și un echilibru, dar și curbe ale corpului. Modelele care vă vor avantaja cu siguranță, sunt blugii care au picioare drepte și late, de nuanțe închise, cu talie înaltă. 

În ceea ce privește alte articole vestimentare recomandate în acest caz, se pare că printre acestea se regăsesc și bluzele sau rochiile de tip barcă pentru a evidenția umerii, dar și fustele aflate în linia A, articole care cu siguranță, pe lângă perechile de blugi menționate, vă vor evidenția corpul așa cum se cuvine. 

tipuri de blugi femei
Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Formă de corp- triunghi inversat 

Regăsim și forma de corp denumită triunghi inversat. În acest caz, principalul obiectiv al persoanelor care dețin un astfel de corp, este reprezentat de definirea umerilor și accentuarea șoldurilor, indiferent de articolele vestimentare despre care vorbim punct. Cu toate acestea,  atunci când vine vorba despre perechea de blugi potrivită, este cea care are o talie joasă sau medie, la care veți adăuga și o curea pentru a vă evidenția talia și a echilibra în același timp lățimea umerilor. În plus, materialul blugilor trebuie să fie neapărat unul mai gros, cel mai subțire nefiind unul care vă va avantaja prea mult. 

În ceea ce privește alte articole vestimentare de luat în seamă, pentru un astfel de corp, se recomandă hainele care au dungi sau carouri, rochiile care dețin un material din satin, de tip A sau fustele cu paiete, însă de evitat neapărat cele de tip creion sau perechile de pantaloni foarte subțiri la material. 

blugi pentru minione
Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp[Sursa foto: freepik]

 

Formă de corp- măr 

Nu în ultimul rând, regăsim și forma de corp de tip măr. În acest caz, perechea de blugi recomandată de către specialiști este cea mai largă, însă niciodată cei care sunt mulați si au talie joasă, pentru a evita scoaterea în evidență a șoldurilor. În plus, se recomandă ca aceștia să aibă buzunare în spate pentru a definii mult mai bine partea inferioară a corpului. 

De asemenea, atunci când vine vorba despre alte articole vestimentare, pentru această formă de corp de tip măr, se recomandă tot rochiile de tip A evazate, tricourile care au volane etc. Astfel, de evitat sunt pantalonii și blugii mulați, puloverele, bluzele cu gât rotund, dar și rochiile mulate fără umeri. 

tipuri de blugi barbati
Ghidul 2023 pentru a găsi blugii perfecți în funcție de tipul tău de corp[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce sandale se poartă în 2023. Descoperă cele mai inedite și stilate modele!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies