Ghidul stilistic pentru toamna perfectă. 5 cizme pe care trebuie să le ai în acest anotimp

Ghidul stilistic pentru toamna perfectă. 5 cizme pe care trebuie să le ai în acest anotimp
Ghidul stilistic pentru toamna perfectă. 5 cizme pe care trebuie să le ai în acest anotimp

Toamna și-a intrat în drepturi, mai mult sau mai puțin. Însă știați care sunt modelele de cizme pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în acest sezon?

Aflați din rândurile următoare, în ce constă ghidul stilistic pentru o toamnă perfectă. În plus, descoperiți și câteva modele de cizme pe care cu siguranță ar trebui să le ai în acest sezon de toamnă. 

 

5. Cizmele peste genunchi 

Pe locul 5 se află cizmele peste genunchi. Acesta este un model destul de preferat atunci când vine vorba despre sezonul de toamnă sau iarnă, regăsit deseori la majoritatea persoanelor, fie că modelul are toc sau nu.

Această piesă este una foarte elegantă bineînțeles dacă este și stilizată într-un mod corect, însă cu toate acestea foarte rar se fac greșeli în acest sens. Tot ce trebuie să faci în acest sens, este să te asiguri că nu porți tocuri prea înalte, și nici rochie, pentru a fi în siguranță. În schimb, dacă alegeți cizme peste genunchi fără toc, atunci cu siguranță veți avea un aspect mult mai sofisticat și elegant. 

Citește și: Top 10 greșeli de etichetă pe care le facem zi de zi și cum să le corectăm

ghid stilistic pentru toamna
Ghidul stilistic pentru toamna perfectă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin

4. Ghetele de călărie 

Pe locul 4 se află ghetele de călărie. Acesta nu este un model purtat de prea multe persoane, însă cu siguranță ar trebui să-l ai în garderoba ta, și nu doar pentru acest sezon de toamnă, ci în general, dat fiind faptul că aceste ghete nu au toc, așa că poți să mergi foarte liniștită în ele, iar totodată îți va da și un look sofisticat.

Bineînțeles că atunci când vei alege aceste ghete, trebuie să ții cont și de structura pe care corpul tău are, astfel încât să te simți cât mai confortabilă cu putință, dar totodată și elegantă și feminină. Acestea se pot purta ci la diverse ocazii, de cele mai multe ori pe timp de seară, dat fiind faptul că, în cazul în care alegi un model care să aibă puțin toc, se poate purta și la fustă, și la pantaloni, sau chiar și la blugi, și tot să arăți elegantă și sofisticată. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Ghidul stilistic pentru toamna perfectă[Sursa foto: freepik]

3. Ghetele de ploaie 

Pe locul 3 se află ghetele de ploaie. În ciuda faptului că acest model nu este agreat de toate persoanele, este un model absolut perfect pentru acest sezon de toamnă, chiar și pentru cel de iarnă, dat fiind faptul că este sezonul ploilor, și al timpului mai rece. În funcție de modelul ales, vei arăta foarte elegantă, dat fiind faptul că ținuta ta va fi de asemenea în concordanță cu condițiile meteo, dar și cu ghetele alese.

Ceea ce mai este de adăugat aici, țină de faptul că aceste ghete de ploaie sunt realizate dintr-un material foarte accesibil, motiv pentru care le veți găsi deseori la un preț foarte accesibil. 

tendinte cizme toamna 2023
Ghidul stilistic pentru toamna perfectă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Pantofii cu șireturi 

Pe locul 2 se află pantofii cu șireturi. Această pereche de încălțăminte este de a dreptul sofisticată, deține un stil victorian aparte, de modă veche, fiind asociată deseori cu o epocă diferită de a noastră, cea din prezent. Este un pantof foarte elegant, care poate să fie purtat cu ușurință cu o fustă, sau chiar și cu o rochie. În funcție de ținuta aleasă, cu siguranță va exista un echilibru între protecția dorită, dar și căldura pe timpul rece. 

cizme toamna 2023
Ghidul stilistic pentru toamna perfectă[Sursa foto: freepik]

1. Cizmele Jodhpur  

Pe locul unu se află cizmele Jodhpur. Acest tip de pantofi se poate purta de zi cu zi, fiind unul foarte elegant și sofisticat, potrivit pentru femeile care doresc să se îmbrace puțin mai discret, însă totodată și foarte bine. Cu toate acestea, de menționat este faptul că acest tip de pantofi, respectiv cizme, trebuie să fie purtat doar cu pantaloni, în niciun caz cu o fustă sau cu o rochie pentru că nu se potrivesc. Atunci când trebuie să participi la o ocazie anume, poți purta o pereche de pantaloni, la care să adaugi această pereche de cizme, iar cu siguranță vei atrage atenția asupra ta, într-un mod pozitiv. 

Ghidul stilistic pentru toamna perfectă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Machiajul sezonului de toamnă 2023. Arată genial pe orice femeie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies