Giani Kiriță și-a găsit sufletul pereche! Iubita faimosului de la „Exatlon” are aceeași vârstă cu fiica eternului burlac!

Giani Kiriță
Giani Kiriță la Exatlon

Se pare că Giani Kiriță este mai fericit ca niciodată, după ce și-a găsit sufletul pereche. Tânăra, de aceeași vârstă cu fiica fotbalistului de la „Exatlon” are mai puțin de jumătate din vârsta iubitului ei!

În vârstă de 43 de ani, Giani Kiriță pare că își trăiește a doua tinerețe prin... iubita sa care are mai puțin de jumătate din vârsta lui! Noua cucerire a fostului concuret de la „Exatlon” este de-o seamă cu fiica faimosului fotbalist, aspect care nu pare să îi deranjeze pe cei doi.

Citeste si: Giani Kiriță: ”L-am scuipat pe Marica”! Pe când juca la Dinamo a refuzat o valiză cu bani de la un celebru afacerist! Dezvăluiri în premieră

Giani Kiriță
Giani Kiriță are o nouă iubită.

„Eternul burlac”, așa cum l-au poreclit prietenii, este foarte discret în privința vieții sale personale- nu doar că nu a postat nimic alături de iubita sa, pe rețelele de socializare, dar s-au și ferit să se afișeze prea mult în public! Singura apropiere dintre cei doi a fost, în mod evident, cea fizică.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Giani Kiriță are o nouă iubită de-o seamă cu fiica sa! Să își fi găsit fostul concurent de la „Exatlon” marea dragoste?!

Potrivit Cancan.ro, Giani Kiriță și iubita sa au petrecut weekend-ul trecut în Mamaia și au fost surprinși sfidând regulile de distanțare socială pe o plajă celebră, frecventată de lumea bună din showbiz. Fostul concurent de la „Exatlon” se relaxa alături de prieteni și de jumătatea sa (la propriu, jumătate din vârsta sa!).

Citeste si: Nimeni nu pescuiește ca Giani Kiriță! Și-a aprins trabucul în șalupă, apoi a capturat un crap pe cinste! FOTO

Deși este o persoană discretă și evită să se afișeze în public, atunci când vine vorba despre cuceririle sale, este evident că mult mai tânăra iubită a lui Giani Kiriță și-a pus amprenta pe sufletul vedetei de la „Exatlon”, din moment ce au petrecul weekend-ul împreună, alături de apropiații lor.

Giani Kiriță și iubita
Giani Kiriță și iubita la mare.

De altfel, este evident că fostul fotbalist al clubului Dinamo nu se dezice de valorile care l-au consacrat, pentru că a fost extrem de atent la gesturile tandre cu care și-a răsfățat noua iubire. Mai pe scurt, Giani Kiriță nu și-a exprimatmai deloc afecțiunea în public, ba din contră! Concurentul Exatlon a vorbit clipe bune la telefon și ulterior nu a renunțat la smartphone, ci a stat pe internet, în timp ce savura o băutură fină.

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriță o atacă pe Andreea Tonciu pentru că îmbracă ținute copiate! Vezi cum a ironizat-o Roxana pe Andreea!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gina Pistol este însărcinată! Vedeta și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies