Gigi Hadid suferă de o boală gravă care îi pune sarcina în pericol! „Niciodată nu va arăta la fel...

gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul
gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul

Supermodelul Gigi Hadid este însărcinată în aproape cinci luni, dar suferă de o boală autoimună extrem de gravă care îi pune în pericol chiar și sarcina.

Gigi Hadid este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din înreaga lume, acest fapt văzându-se în brand-urile internaționale pe care le reprezină. Cu toate acestea, frumoasa blondă care urmează să devină mămică, suferă de o boală autoimună care îi poate pune sarcina în pericol, dacă nu este ținută sub control.

Citeste si: La mulţi ani, Gigi Hadid! Superba vedetă a împlinit 25 de ani!

În urmă cu câțiva ani, Gigi Hadid a decis să vorbească deschis despre boala de care suferă, după ce a fost criticată extrem de dur din cauza faptului că ar fi prea slabă. Blondina a mărturisit că suferă de tiroidita Hashimoto, o afecțiune care apare din cauze horomonale, genetice sau din cauza excesului de iod/ a vaccinării.

gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul
gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul

Deși este însărcinată, Gigi Hadid nu poate lua foarte mult în greutate din cauza bolii de care suferă

”Eu îmi iubeam corpul atunci când aveam forme, dar am scăzut în greutate și oamenii au devenit și mai răutăcioși. Știu că sunt slabă, mă uit și eu în oglindă. Încerc să mănânc burgeri, fac genuflexiuni, aș vrea să am fund. Pricep, am înțeles,” a declarat Gigi Hadid, în cadrul unui interviu televizat.

gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul
gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, date fiind fluctuațiile de greutate prin care a trecut, Gigi Hadid a încercat să pornească o mișcare ce are în prim-plan acceptarea corpului, indiferent de formă sau greutate. ”Sincer, este vorba despre a-ți accepta corpul, e un mod matur (n.r.: de gândire) să știi că niciodată nu va arăta la fel, așa că trebuie să îl iubești indiferent de formă,” a mărturisit Gigi Hadid.

Citeste si: Gigi Hadid, incendiar de sexy! A renunţat la haine şi s-a pozat pe un cal! Doamne, ce sexy e

Gigi Hadid este însărcinată în aproape 5 luni! Supermodelul și Zayn Malik vor deveni părinți

După ce au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Gigi Hadid, cea mai sexy blondă, este însărcinată, modelul internațional a decis să confirme faptul că va avea un copil, împreună cu iubitul său, Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction.

La doar câteva zile după ce au început să circule zvonurile sarcinii lui Gigi Hadid, modelul internațional a confirmat totul, într-un interviu video, peentru emisiunea lui Jimmy Fellon. Gigi Hadid a mărturisit că deși se bucură enorm de mult să fie însărcinată, și-ar fi dorit ca ea și Zayn Malik să facă marele anunț.

gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul
gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Evident, știi, ne-am fi dorit să putem să anunțăm așa cum voiam noi, dar suntem entuziasmați, fericiți și recunoscători peste măsură pentru toată susținerea și urările pe care le primim din partea tuturor,” a mărturisit modelul internațional, nu înainte de a mulțumi tuturor pentru mesaje și felicitări.

Totodată, Gigi Hadid a mai spus și că să fii însarcinată pe timp de pandemie, în carantină, nu este ideal, dar că situația îi permite să se detașeze și să se bucure de această perioadă.

Mai mult decât atât, i-a dezvăluit prezentatorului emisiunii că este profund recunoscătoare pentru faptul că în aceste momente poate fi alături de Zayn Malik și familia ei, petrecând mai mult timp cu aceștia.

gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul
gigi hadid, boală gravă, sarcină, însărcinată, supermodelul

„Încerc să fiu prezentă și conștientă de fiecare parte a acestei experiențe, mai ales în această perioadă. Asta e partea bună a lucrurilor- să fim acasă și să fim împreună, în timp ce trecem prin asta,” a mai spus Gigi Hadid, iubita lui Zayn Malik.

Citeste si: FOTO. Elon Musk și Grimes au devenit părinți! Numele copilului, de râsul lumii



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

La mulţi ani, Gigi Hadid! Superba vedetă a împlinit 25 de ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies