Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în  momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”
Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Gina Bradea a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care a vorbit despre cuvintele urâte pe care le-a primit cât a stat în perfuzii.

Gina Bradea, cunoscutul blogger culinar, a postat, zilele trecute, un filmuleț pe rețele de socializare în care se afla în perfuzii, iar aceasta a făcut un apel către urmăritorii ei să-și verifice foarte bine starea de sănătate. După acest filmuleț, Gina Bradea a mărturisit că a primit foarte multe mesaje răutăcioase și spune că nu a încercat în niciun moment să se victimizeze.

“Am fost făcută în tot felul în momentul în care am postat că sunt la dispensar, în perfuzii.

Eram la dispensar, la medicul meu de familie, nu la spital. Am un medic de familie foarte bun, prieten. Am foarte mulți prieteni doctori care mă ajută extraordinar de mult. Am niște probleme de sănătate. Nu am făcut postarea aceea ca să mă victimizez, chiar nu meritam răutățile pe care le-am primit. Fiecare oferă celor din jur ceea ce are în suflet, fără supărare. Am fost făcută grasă, mi s-a spus că mănânc foarte mult.
Oameni buni, nu știți ce mănânc eu. Faptul că eu postez pe pagina culinară rețete nu înseamnă că eu le gătesc zilnic. Dacă vă uitați la rețete și la poze, ele sunt gătite de multă vreme, le am de ani pe blog. Eu pe o pagină culinară dau sugestii, ajut, pentru că și bărbații gătesc. Eu mănânc dietetic. De doi ani țin regim, dinainte să mă operez.”,
a mărturisit Gina Bradea.

Gina Bradea, despre mesajele urâte primite pe rețelele de socializare

Citește și: Cine este Gina Bradea. „ Am lucrat în multe domenii, am acumulat o experiență vastă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gina Bradea
Gina Bradea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”

Cunoscutul blogger a mai mărturisit că nu mănâncă tot ceea ce postează în mediul online, iar unele rețete sunt postate de multă vreme. A mai adăugat că nu a făcut nimic rău decât să îi îndrume pe ceilalți să-și verifice starea de sănătate pentru a nu ajunge în situația ei.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

“Nu mai judecați un om, puneți-vă în papuci omului respectiv. Nu mai judecați cu atâta ușurință, pentru că suntem oameni, noi suntem Dumnezei. Doar Dumnezeu poate să judece. E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat, am dat block pe bandă rulantă. Pur și simplu e bine ca fiecare să-și verse frustrările acasă la el. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital. Am anunțat că e bine să vă faceți analize, nu altceva.

Faceți analize, dar faceți analize amănunțite. Pentru că medicii, de obicei, recomandă analizele de bază. Asta am învățat în toți acești ani de când merg pe la medici. Trebuie verificată sănătatea amănunțit.”, a mai spus bloggerul culinar.

Gina Bradea
Gina Bradea[Sursa foto: Facebook]

@ginabradea Am postat acum cateva zile un videoclip in care eram in perfuzii, ma simteam foarte rau si indemnam pe toata lumea sa faca analize amanuntite.
Au fost multe persoane care m-au jignit foarte urat. Acesta este raspunsul meu. Eu nu raspund la jignire cu jigniri, dar cer un comportament civilizat pe pagina mea. #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies