Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”

Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”
Gina Bradea, declarații de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă bucătăreasa? „Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”

Gina Bradea a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare direct de pe patul de spital. Ce a pățit bucătăreasa.

Gina Bradea, cunoscuta bucătăreasă, care a obișnuit deja în mediul online să împartă numeroase trucuri în bucătărie și să fie mereu activă, a făcut, de această dată, un altfel de videoclip pe rețele de socializare, de pe patul de spital. Aceasta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate pentru care nu cunoaște o cauză, dar spune că în ultimii ani a făcut mai multe crize de fiere și de rinichi ca niciodată. 

„Am ajuns iar la perfuzie. Anul acesta a fost cu cele mai multe probleme medicale ca niciodată. Perfuzii de foarte multe ori. Acum iar am venit cu o colică renală. M-au terminat rinichi, nu știu de la ce. După menopauză au început problemele mele. Apoi de la Covid sau de la vaccin, nu știu de la care dintre ele. Pentru că am fost proasta aia care a fost cinstită și a făcut toate vaccinurile, am rămas cu niște sechele foarte urâte.

Nu știu de la ce, eu n-am avut niciodată probleme cu tensiunea, am avut mereu probleme cu fierea că a fost leneșă. Dar crize de fiere ca în ultimii ani nu am făcut niciodată, crize de rinichi ca acum nu am făcut niciodată.”, a spus Gina Bradea.

Ce sfaturi oferă Gina Bradea, direct de pe patul de spital

Citește și: Rețeta Ginei Bradea de zacuscă de dovlecei: „Nu folosesc aspirină sau conservant, absolut nimic!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gina Bradea
Gina Bradea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”

Bucătăreasa a oferit și câteva sfaturi și a rugat pe toți cei care o urmăresc să meargă să-și facă analize pentru a vedea ce se întâmplă, deoarece sunt anumite probleme medicale care nu sunt descoperite la analizele uzuale.

A mărturisit că din omul plin de energie care era până acum, a ajuns abia să poată să stea în picioare. 

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

„Mergeți și vă faceți analize pentru că sunt anumite probleme care nu se descoperă la analizele obișnuite. Pentru că eu am descoperit că am luat și infecții nosocomiale, nu știu de unde. Să vedem ce voi putea face. Nu se vorbește despre aceste lucruri prin spitale, prin cabinetele medicale, dar există. Mergeți și faceți analize și vedeți ce se întâmplă. Verificați mineralele și vitaminele pentru că eu am zile în care nu pot să stau în picioare.

Eu, care eram plină de energie, acum abia stau în picioare. De multe ori mă simt fără vlagă. Nu știu ce să spun. Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!”, a mai spus bucătăreasa.

Gina Bradea
Gina Bradea[Sursa foto: Captură Video]

@ginabradea Nu ma simt bine, din pacate… #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies