Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc!”

Află din rândurile următoare cum prepară Gina Bradea un pilaf rapid și gustos.

Gina Bradea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu preparatele sale gustoase, oferind cele mai utile sfaturi în materie de gătit. De data aceasta, blogerul culinar a pregătit o rețetă rapidă și gustoasă de pilaf și a împărtășit secretul pentru cel mai gustos orez cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta Ginei Bradea de pilaf cu legume și pulpe de pui

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei;
  • 2 pulpe dezosate;
  • un morcov mare;
  • 2 ardei grași;
  • ceapă mare;
  • un dovlecel;
  • 500-600 g de orez cu bob lung;
  • sare și piper;
  • mărar;
  • pătrunjel.

Mod de preparare:

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gina Bradea a explicat modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu. După ce a condimentat pulpele dezosate, blogerul culinar le-a tăiat în cubulețe. A spălat bine și a tocat legumele cubulețe, iar apoi a pregătit un pilaf delicios.

Bloggerita a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online și secretul său pentru cel mai bun pilaf. Femeia spală orezul foarte bine și ulterior nu mai amestecă deloc în pilaf.

Am făcut un pilaf. Am lăsat să fiarbă. 10-15 minute îl las după ce pun orezul. Am pus multă verdeață, multe legume. Folosesc orice fel de orez cu bob lung. Secretul este să fie spălat orezul foarte bine, în 20 de ape, până când rămâne apa perfect curată.

După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc. Acum pun capacul și gata, las acoperit. O să pun și un șervet deasupra ca să fie acoperit bine. Trebuie să stea undeva la 10 minute să se umfle și pe urmă este gata. ”, a explicat Gina Bradea pe TikTok.  

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf[Sursa foto: freepik]

 

@ginabradea Bravoooo, ati ghicit aproape toti! Deci le aveti cu gatitul bine de tot! Aveam 2 pulpe dezosate in frigider, le condimentasem, sa le fac pe tigaia grill. Suna copchilul din dotare ca a terminat sedinta si vine la noi. Si desigur, e rupt de foame, ca n-a mancat nimic. Stiti vorba aia: 2 paie la 3 magari? Ete, exact asa si eu: 2 pulpe la 4 persoane.
Nu-i bai, m-am descurcat eu si cu mai putin. Am taiat repejor pulpele in cubulete, am adunat niste legume din gradina si am facut un pilaf din ala sarbesc, bulgaresc, romanesc sau toate natiile la un loc, o bunatate! Adica am facut 6 portii de mancare delicioasa cu doar 2 pulpe dezosate de pui. Si nu s-a plans nimeni ca e carne putina. Las ingredientele: -2 linguri ulei -2 pulpe dezosate -1 morcov maaare -2 ardei grasi -1 ceapa mare -1 dovlecel -500-600 g orez cu bob lung -sare, piper, marar si patrunjel Le-am bagat alaturi si o salata de rosii si gata:) Am hranit flamanzii lu' mama:) Mai vreti asa postari, cu ce incropesc la repezeala? #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de cornulețe cu gem de mere, pregătită de maica Hristofora de la mănăstirea Parepa: „E important uleiul, pentru că le face fragede!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies