Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc.”

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc.”
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf? „După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc.”

Află din rândurile următoare cum prepară Gina Bradea un pilaf rapid și gustos.

Gina Bradea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu preparatele sale gustoase, oferind cele mai utile sfaturi în materie de gătit. De data aceasta, blogerul culinar a pregătit o rețetă rapidă și gustoasă de pilaf și a împărtășit secretul pentru cel mai gustos orez cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta Ginei Bradea de pilaf cu legume și pulpe de pui

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei;
  • 2 pulpe dezosate;
  • un morcov mare;
  • 2 ardei grași;
  • ceapă mare;
  • un dovlecel;
  • 500-600 g de orez cu bob lung;
  • sare și piper;
  • mărar;
  • pătrunjel.

Mod de preparare:

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?
Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gina Bradea a explicat modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu. După ce a condimentat pulpele dezosate, blogerul culinar le-a tăiat în cubulețe. A spălat bine și a tocat legumele cubulețe, iar apoi a pregătit un pilaf delicios.

Bloggerita a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online și secretul său pentru cel mai bun pilaf. Femeia spală orezul foarte bine și ulterior nu mai amestecă deloc în pilaf.

Am făcut un pilaf. Am lăsat să fiarbă. 10-15 minute îl las după ce pun orezul. Am pus multă verdeață, multe legume. Folosesc orice fel de orez cu bob lung. Secretul este să fie spălat orezul foarte bine, în 20 de ape, până când rămâne apa perfect curată.

După ce pun orezul, amestec atunci și pe urmă nu mai amestec deloc. Acum pun capacul și gata, las acoperit. O să pun și un șervet deasupra ca să fie acoperit bine. Trebuie să stea undeva la 10 minute să se umfle și pe urmă este gata. ”, a explicat Gina Bradea pe TikTok.  

Citește și: Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Care este secretul Ginei Bradea pentru cel mai gustos pilaf[Sursa foto: freepik]

 

@ginabradea Bravoooo, ati ghicit aproape toti! Deci le aveti cu gatitul bine de tot! Aveam 2 pulpe dezosate in frigider, le condimentasem, sa le fac pe tigaia grill. Suna copchilul din dotare ca a terminat sedinta si vine la noi. Si desigur, e rupt de foame, ca n-a mancat nimic. Stiti vorba aia: 2 paie la 3 magari? Ete, exact asa si eu: 2 pulpe la 4 persoane.
Nu-i bai, m-am descurcat eu si cu mai putin. Am taiat repejor pulpele in cubulete, am adunat niste legume din gradina si am facut un pilaf din ala sarbesc, bulgaresc, romanesc sau toate natiile la un loc, o bunatate! Adica am facut 6 portii de mancare delicioasa cu doar 2 pulpe dezosate de pui. Si nu s-a plans nimeni ca e carne putina. Las ingredientele: -2 linguri ulei -2 pulpe dezosate -1 morcov maaare -2 ardei grasi -1 ceapa mare -1 dovlecel -500-600 g orez cu bob lung -sare, piper, marar si patrunjel Le-am bagat alaturi si o salata de rosii si gata:) Am hranit flamanzii lu' mama:) Mai vreti asa postari, cu ce incropesc la repezeala? #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Rețeta de cornulețe cu gem de mere, pregătită de maica Hristofora de la mănăstirea Parepa! „E important uleiul, pentru că le face fragede!”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Nur Fettahoğlu, care dă viață personajului Özge în serialul Inimă rebelă, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies