Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”

Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”
Secretul Ginei Bradea pentru ardeii copți la borcan. Ce să nu folosiți niciodată. „Nu avem nevoie de conservant, doar igienă.”

Gina Bradea a dezvăluit secretul pentru ca ardeii copți să nu se strice la borcan.

Gina Bradea este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari din mediul online, iar aceasta este urmărită de iubitorii gastronomiei pentru a testa rețetele sale și pentru diversificarea meniului de zi cu zi. Pe lângă ingredientele pe care le folosește la anumite preparate, aceasta dezvăluie de fiecare dată și numeroase trucuri care vă pot fi de folos în bucătărie, atunci când urmează să pregătiți o anumită mâncare sau vă umpleți cămara pentru iarnă cu numeroase bunătăți pregătite în casă.

Secretul dezvăluit de Gina Bradea pentru ardeii la borcan

Citește și: Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”

Nu este deja prea devreme să ne gândim la murături, castraveți sau ardei pe care să-i punem pentru iarnă, iar cum acum dispunem de toate legumele necesare de care avem nevoie pentru preparatele delicioase de peste anotimpul rece, Gina Bradea a dezvăluit și ea câteva secrete cu privire la ardeii copți la borcan.

Odupă ce sunt gata și așezați în borcan, aceasta a dezvăluit un secret pe Tik-Tok pentru toate urmăritoarele sale care vor ca preparatele să iasă ca la carte. Pentru ca ardei să nu se strice, nu trebuie să refolosim capacele, deoarece vor prinde aer pe dedesubt. Orice urmă mică de rugină ar trebui să ne dea un un semn de întrebare și să aruncăm capacele pe care le avem deja și să le înlocuim cu unele noi.
Bloggerul culinar a spus că nu avem nevoie de conservant pentru ca ele să reziste, astfel că igiena este cea mai importantă. Borcanele trebuie spălate foarte bine, capacele, de asemenea, ele trebuie să fie noi, iar sterilizarea de după este cea mai importantă. “Am pus și ardei copți la borcan, ardei kapia am avut. Strângem bine capacul la fiecare în parte. Întotdeauna punem capace noi. Nu refolosim capacele.
Dacă are capacul cea mai mică urmă de rugină dedesubt, nu mai folosiți. Nu vor fermenta pe urmă. Capace noi, bine strânse, bine spălate, bine sterilizate. După ce punem capacele, mergem la sterilizat pentru că sterilizarea e sfântă. Nu avem nevoie de conservant, doar igienă. Spălate bine borcanele, capacele, sterilizare, capace noi. Timp de o săptămână, cum stau la mine borcanele pe masă, întoarse cu gura în jos pentru a vedea dacă curge ceva.”,
a spus Gina Bradea pe Tik-Tok.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

 

@ginabradea Am adunat ieri o galeata cu ardei kapia din gradina, foarte carnosi, asa ca i-a copt dl Urs si i-am si pus la borcane, pentru iarna.
Se cam usuca toate prin gradina, e mult prea cald, asa ca incercam sa conservam tot ce prindem. La iarna toate-s bune, cand le ai in camara, mai ales puse curate, fara conservant sau aspirina. Ingrediente ardei copti 1-2 fasii de hrean usturoi (optional) frunze de telina sare ulei #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies