Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” Platoul s-a umplut de lacrimi și suspine

Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

În gala de Sâmbătă, Gina Chirilă a anunțat că se va retrage din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!” din cauza problemelor de sănătate cauzate de sarcină.

În gala de sâmbătă, la „Bravo, ai stil! Celebrities” Gina Chirilă, gravidă în 5 luni, a anunțat că va părăsi competiția, așa că participantele au scăpat de eliminare, în urma retragerii ei. Mai mult decât atât, concurenta a luat această decizie radicală împreună cu medicul care îi supraveghează sarcina, după ce, în ultima săptămână, Ginei i s-a făcut rău de mai multe ori, inclusiv în timpul emisiei.

Citeste si: Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Gina Chirilă a lipsit în ediția de vineri, din cauza problemelor de sănătate

De asemenea, faptul că este însărcinată cu o fetiță, a dat-o pe Gina Chirilă peste cap, date fiind stările pe care aceasta le experimentează. Nu numai că nu poate fi la potențial maxim din această cauză, așa cum a tot explicat pe parcursul emisiunii, dar în ediția de vineri starea sa de sănătate s-a agravat așa de tare, încât nu a fost prezentă la „Bravo, ai stil! Celebrities.”

Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

“Gina Chirilă, din păcate, nu va fi alături de noi. În ediția de joi seară, aceasta s-a simțit rău, drept urmare în editia din această seară a primit bilet de voie, tocmai pentru a se odihni. Îi dorim multă sănătate și o așteptăm cu mare drag să ne revedem în ediția de sâmbătă seară,” a declarat Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii de vineri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Gestul impresionat făcut de Bogdan Vlădău înainte de a părăsi competiția Survivor România!

Cu toate că este gravidă, în prima ediție de „Bravo, ai stil! Celebrities”, Gina Chirilă arăta trăznet și nici nu ți-ai fi dat seama că este însărcinată în luna a cincea, sarcina fiind totuși destul de avansată.

Atunci, modelul a explicat că s-a îngrășat doar două kilograme, dar modificările corpului ei sunt sesizabile la măsurătorile cu centimetrul.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, fostul concurent „Survivor România” vor avea o fetiță!

După o relație de nouă ani, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au anunțat spre finalul anului trecut că vor deveni părinți. Deși cei doi și-au păstrat relația discretă destul de mult timp, în vara anului 2017, cei doi și-au oficializat relația, iar ceremonia de cununie a fost una extrem de frumoasă.

Gina Chirilă a anunțat în premieră la „Bravo, ai stil! Celebrities” că pe fetița lor o va chema Katia, spre surprinderea fanilor.

Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Este cert că parcursul Ginei Chirilă la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a fost unul ușor, deoarece este foarte greu să intreprinzi anumite acțiuni când ești însărcinată și, mai mult decât atât, nu l-a avut nici pe soțul său aproape. Bogdan Vlădău a participat la „Survivor România”, concomitent cu participarea soției sale la celebrul show de fashion, însă acesta a fost nevoit să părăsească emisiunea la ultima eliminare.

Citeste si: EXCLUSIVITATE! Bogdan Vladau si Gina Chirila, primele declaratii despre viitoarea lor postura de parinti! Cei doi vor avea o fetita anul acesta!

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies