Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară! Iubita lui Smiley a uimit pe toată lumea

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară
Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară

Iubita lui Smiley i-a lăsat mască pe toți după reacția pe care a avut-o la postarea Laurei Cosoi

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi urmează să devină părinți pentru a treia oară, iar fetițele lor, Rita și Vera, sunt extrem de încântate pentru că în gașca lor va mai veni...încă o surioară! Vestea cea mare a fost anunțată chiar în prima zi de Crăciun, iar postarea a strâns imediat nenumărate reacții din partea tuturor. Printre cei care au fost surprinși să vadă că familia actriței se mărește cu încă un memebru a fost și Gina Pistol, cea cu care Smiley, fostul iubit al Laurei, are un copil.

Citeste si: Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! A anunțat de Crăciun

Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară!

Anunțul că va deveni mămică pentru a treia oară i-a luat prin surprindere pe fanii și apropiații Laurei Cosoi, astfel că secțiunea de comentarii a fost asaltată cu tot felul de mesaje și felicitări.

Foarte atenți la fiecare detaliu, urmăritorii Laurei Cosoi au observat că portretul de familie postat de actriță are o apreciere și din partea Ginei Pistol! Mama copilului lui Smiley nu s-a ferit să o felicite pe fosta parteneră a iubitului său prin acest gest, semn că se bucură mult pentru ea în aceste momente. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Laura Cosoi, declaraţii emoţionante despre al treilea copil! "Nu vrem să ne oprim..."

Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară
Gina Pistol, reacție la anunțul Laurei Cosoi că este însărcinată pentru a treia oară[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi i-a felicitat la rândul său pe Gina și Smiley când au anunțat că vor deveni părinți

Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit în urmă cu mulți ani, dar au rămas în relații bune și au vorbit mereu frumos unul despre celălalt.

Mai mult decât atât, vestea că artistul și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima dată a bucurat-o atât de mult pe actriță încât a ținut să le transmită un mesaj emoționant care a uimit în adevăratul sens al cuvântului pe toată lumea.

„Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică.

Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită!", a declarat Laura Cosoi la acea vreme, pentru  Fanatik.ro.

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară? Vedeta se simte pregătită pentru acest pas

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies