Gina Pistol și Smiley au aflat sexul bebelușului: „Vor avea, se pare...”

Gina Pistol
Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti

Gina Pistol este însărcinată pentru prima dată, iar de curând frumoasa prezentatoare TV a aflat dacă va avea o fetiță sau un băiețel.

La doar câteva zile după ce s-a aflat că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată, prietenii celor doi i-au dat de gol despre bebelușul lor.

Peste numai câteva luni, cei doi urmează să fie părinți, însă au decis să țină totul secret până când vor primi OK-ul de la medic că totul este în regulă cu sarcina.

Citeste si: Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „În viață nimic nu este întâmplător”

În ultima perioadă, Gina a fost observată purtând haine poarte haine mai largi, care să îi ascundă abdomenul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gina Pistol
Gina Pistol este insarcinata[Sursa foto: Facebook]

Smiley, tătic de fată?

Potrivit susrselor citate de Ciao.ro, Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță.

Citeste si: Gina Pistol a făcut un adevărat sacrificiu pentru a putea rămâne însărcinată cu Smiley! La ce a renunțat vedeta

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei.

Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Pistol este însărcinată! Vedeta și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies