Giuly și Robi au dat cărțile pe față în Camera Roșie! Ce lămuriri a vrut să primească Robi de la iubita prietenului său? „Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile”

Giuly și Robi au dat cărțile pe față în Camera Roșie! Ce lămuriri a vrut să primească Robi de la iubita prietenului său? „Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile”
Giuly și Robi au dat cărțile pe față în Camera Roșie! Ce lămuriri a vrut să primească Robi de la iubita prietenului său? „Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile”

Giuly și Robi au ajuns în Camera Roșie și au purtat o discuție lămuritoare.

Robi a dorit să aibă o discuție cu iubita prietenului său.

Robi și Giuly, lămuriri în Camera Roșie

Citește și: Discuție aprinsă între Giuly și Julia, din cauza unor conturi pe rețelele de socializare! Atmosfera a devenit tensionată în Casa Iubirii

Robi
Robi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Discuția surprinzătoare dintre Larisa și Alin, noul concurent al emisiunii Casa Iubirii! „Eu am aflat abia acum două săptămâni.”

Robi și Giuly au ajuns în Camera Roșie, acolo unde Robi a vrut să lămurească anumite aspecte neștiute despre pozele care apar pe conturile de socializare. Acesta a spus că o respectă inevitabil, fiind iubita prietenului său și că nu și-a dorit să intervină.

Robi: (râzând) Stai jos că mă enervezi rău.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Giuly: Tu m-ai enervat rău, Robi.

Robi: Spune cu ce te-am enervat?

Giuly: Dacă te refereai la acea chestie de dinainte, la care ți-am răspuns pe conexiune...

Robi: Nu, hai să-ți spun. Mie mi se că nu înțelegi foarte bine lucrurile. Eu știu că ai fost în Italia și poate nu înțelegi bine lucrurile.

Prin prisma faptului că ești iubita prietenului meu, am un respect față de tine inevitabil.

Giuly: A, inevitabil. Altfel nu îl aveai.

Ce a dorit să lămurească Robi și Giuly în Camera Roșie

Giuly
Giuly[Sursa foto: Captură Video]

Robi i-a explicat că nu a înțeles situația fotografiilor apărute pe acele conturi fake de Facebook și că a văzut câteva poze alb negru care erau în același dressing.

A ținut să mai adauge că nu a văzut și poze de pe profilul real al acesteia.

Robi: Ba da, l-aș avea. Dar am mai mult pentru că așa e situația, înțelegi? Nu vreau să intru cu tine în contacte aiurea. Sunt 5-6 poze cu tine alb negru. Nu cu tine, să zicem că sunt 5-6 poze cu o persoană, ok? Puse cu o persoană într-o impostază nu neapărat indecentă, sexy, da? În aceeași cameră, același dressing, poziția diferă.

Eu n-am știut, poate o să le vezi. Pe mine nu mă interesează, eu nu am fost niciodată de acord, dar nu mă interesează, nu acesta e interesul meu. Cred că toată lumea primește mesaje așa. Eu nu ți-am văzut pozele de pe profil cu fața, ca să mă gândesc că aia e poza sau nu, dar am zis așa, strict pe baza a ce știu, mi-ai spus „că vezi că în pozele în care eu apar cu fața înseamnă că eu sunt.”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Discuția surprinzătoare dintre Larisa și Alin, noul concurent al emisiunii Casa Iubirii! „Eu am aflat abia acum două săptămâni.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies