Discuția surprinzătoare dintre Larisa și Alin, noul concurent al emisiunii Casa Iubirii! „Eu am aflat abia acum două săptămâni.”

Discuția surprinzătoare dintre Larisa și Alin, noul concurent al emisiunii Casa Iubirii! „Eu am aflat abia acum două săptămâni.”
Discuția surprinzătoare dintre Larisa și Alin, noul concurent al emisiunii Casa Iubirii! „Eu am aflat abia acum două săptămâni.”

Alin, noul concurent din Casa Iubirii, a intrat în casă pentru Larisa.

Un nou concurent a pășit pragul Casei Iubirii. Este vorba despre Alin, care a venit să o cunoască pe Larisa.

Alin, interesat să o cunoască pe Larisa

Citește și: Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală. De ce a ales Giuly să îl voteze pe Cosmin? „O vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.”

Larisa
Larisa[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă. Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”

Alin a intrat în Casa Iubirii cu scopul de a o cunoaște pe Larisa și de a face pași spre ea. Cei doi sunt din Iași, însă concurentul a aflat acest amănunt recent și și-a dorit să îi pună toate întrebările față în față.

Alin: Sunt din Iași, dar nu am știut de ea niciodată. Sincer.

Larisa: Cum adică?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alin: Dacă nu vedeam emisiunea, nu știam că stai în Iași, sincer. Eu am aflat abia acum două săptămâni.

Toate întrebările pe care le-am avut sau le am pentru tine am preferat să vin aici să le pun. Nu m-am interesat. Nu știu nici câți ani ai. Câți ani ai?

Larisa: 21, fac 22.

Ce spune Alin despre cunoașterea în care se află Larisa în prezent

Alin Casa Iubirii
Alin Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Larisa se află în prezent într-o cunoaștere, dar chiar și așa, Julia este cea care îi pune câteva întrebări noului concurent, cu privire la faptul dacă ar accepta ca Larisa să se sărute în

cunoașterea pe care o are acum. Alin a spus că nu contează trecutul, iar atât timp cât nu formează un cuplu și nimic nu e sigur, este dispus să meargă către ea.

Julia: Având în vedere că nu te-ai uitat așa mult la emisiune, Larisa poate e într-o cunoaștere momentan. Ce faci?

Alin: Într-o relație?

Julia: Într-o cunoaștere.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Alin: Dacă e într-o cunoaștere, dar nu e îndreptat către el 100%, eu pot să merg către ea, să discut, la Camera Roșie, poate, să fac pași spre ea, iar dacă nu văd niciun semn sau dubii față de altă persoană, înseamnă că nu e 100% acolo. Dacă nu e într-o relație, pot face pași către ea. Dacă e într-o relație, atunci respect relația.

Julia: Într-o cunoaștere, te mai și săruți. Atunci mai mergi către ea?

Alin: O altă întrebare. Dacă îți iei soțul sau soția, până să te ia pe tine, ce au făcut în trecut?

Julia:   Păi și ce treabă are? Vorbim de prezent.

Alin: Are. Poate să se sărute. E decizia ei dacă face asta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă! Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies