Gogoşari umpluţi cu conopidă pentru iarnă! Iată ce trebuie să le pui pentru a se menţine crocanţi şi aromaţi

Gogoşari umpluţi cu conopidă pentru iarnă! Iată ce trebuie să le pui pentru a se menţine crocanţi şi aromaţi
Gogoşari umpluţi cu conopidă pentru iarnă! Iată ce trebuie să le pui pentru a se menţine crocanţi şi aromaţi

 Mod de preparare: 

  

 În primul rând trebuie să spălam şi curăţăm de cotoare şi seminţe gogoşarii şi îi punem cu gură în jos la scurs. Spălam conopidă bine sub jet de apa şi îi desprindem buchetele. 

 

 O timem o jumătate de oră în apa cu oţet să iasă toate impurităţile din ea. După trecerea timpului o scoatem din apa şi o lăsăm la scurs. 

  

 Citeşte continuarea aici. 

  

  



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Invazie de gândaci urât mirositori în România! Cât de NOCIVI sunt şi cum putem scăpa de ei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies