Grațiela Duban, în hohote de plâns la Survivor România! Nu s-a mai putut abține: „Nu te aud”

Grațiela Duban
Grațiela Duban

Ce a pățit soția lui Andrei Duban.

Concurentele de la Survivor sunt din ce în ce mai triste. Cele care au lăsat copii acasă resimt mult mai greu trecerea timpului, iar fiecare zi fără micuții lor le descurajează.

Grațiela Duban a izbucnit în plâns în ediția de ceremonie de aseară, atunci când Dan Cruceru a întrebat-o cum se simte.
„Spre deosebire de tine, eu am norocul să vorbesc cu copiii mei zilnic, îi și văd pe telefon și îmi este foarte dor de ei.

Iar voi nu aveți vești despre ei. Spune-mi despre Armin, te rog. Când ați vorbit și i-ai zis că mami pleacă pentru câteva luni”, i-a zis Dan Cruceru la ceremonie.

Grațiela Duban
Grațiela Duban

Soția lui Andrei Duban nu s-a mai putut abține:

„Să știi că nu te aud acum. Sunt sigură că l-am făcut foarte mândru de mine”, a spus Grațiela cu greutate, mai ales că fiul său are deja aproape 8 ani și înțelege perfect ce se întâmplă cu mama lui și de ce nu este alături de el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit aseara confruntarea dramatica intre Faimosii si Razboinicii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Cine sunt cei trei Faimosi “Survivor Romania” propusi spre eliminare?

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

 

Cine sunt cei trei Faimosi “Survivor Romania” propusi spre eliminare?

In editia de sambata a reality-ului difuzat la Kanal D, telespectatorii vor afla cine paraseste competitia

Jocul de protectie in fata eliminarilor, difuzat aseara, a fost unul dintre cele mai dificile pentru concurentii celor doua echipe de la “Survivor Romania”. Faimosii si Razboinicii au luptat umar la umar, asemenea gladiatorilor, pentru imunitate in fata eliminarilor, intr-un ring amenajat pe plaja din Republica Dominicana.

Desi Faimosii au pornit jocul cu un avans considerabil in fata adversarilor, conducandu-i cu scorul de 3 la 0, Razboinicii s-au mobilizat si au reusit sa castige aseara, cu scorul de 10 la 5.

In urma infrangerii, intre Faimosi s-a jucat meciul individual de protectie, in urma caruia Ruby si Lino Golden au iesit victoriosi. Odata cu protectia, celor doi Faimosi protejati in fata eliminarilor le-a revenit si misiunea dificila de a-si nominaliza doi coechipieri spre eliminare, acestia fiind Asiana Peng si Elena Ionescu.

A treia concurenta Faimoasa propusa de echipa, aproape in unanimitate de catre colegi, a fost Cristina Siscanu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine sunt cei trei Faimosi “Survivor Romania” propusi spre eliminare?

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies