„Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

„Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate
„Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

În ultima vreme, Oana Roman a trecut printr-o perioadă dificilă a vieții ei. Nu doar că relația cu partenerul ei de viață, Marius Elisei, este una complicată, ci și starea de sănătate a mamei sale. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, fiica lui Petre Roman, vorbește deschis despre evenimentele din viața ei.

Recent, vedeta a povestit care este situația cu Mioara Roman și cât de îngrijorată este familia ei.

Care este starea de sănătate a mamei Oanei Roman

mioara roman stare de sanatate
Mioara Roman are probleme de sănătate[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Maria Constantin și-a ales deja rochia de mireasă. Nimeni nu s-ar fi așteptat că o să facă o asemenea alegere: „Rochia e gândită de câțiva ani”

Oana Roman este una dintre persoanele publice care împărășește cu urmăritorii ei, atât momentele fericire, cât și cele nefericite. În ultima perioadă, vedeta s-a plâns fanilor ei de faptul că trece printr-o suferință cruntă, deoarece mama ei este într-o stare de sănătate gravă. Mioara Roman a suferit, de curând, o intervenție chirugicală. Cu toate că doctorii i-au explicat Oanei că situația mamei sale, abia acum începe să fie mai dificilă, vedeta încearcă să fie pozitivă.

„Doctorii mi-au explicat că greul de abia acum începe pentru că recuperarea va fi complicată. Trebuie să ne gândim serios la cum vom gestiona această perioadă. Recunosc că sunt foarte îngrijorată. Voi căuta toate soluțiile și am credință.”,   a declarat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Surorile Roman sunt alături de mama lor, Mioara Roman

Ultima postare a Oanei Roman cu mama ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Calendar ortodox 11 septembrie 2022. "Sfântă Cuvioasă Teodora, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Recent, mama Oanei Roman a trecut printr-o operație, iar acum urmează să fie externată. Vedeta a povestit că deși situația este destul de complicată și stesantă, este liniștită de faptul că sora ei este alături de Mioara Roman.

Așadar, Catinca se va ocupa de externarea mamei lor. De aceea, Oana a transmis în mediul online, faptul că stresul ei a început să se diminueze, datorită faptului că sora ei, îi este alături f emeii care le-a dat viață.

„Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea "ștafeta", ca să spun așa.

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită.''   a declarat Oana Roman.

Citeste si: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

 

 

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies