„Grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil". Cu ce probleme se confruntă Antonia

alex velea si antonia
Alex Velea și Antonia

Alex Velea, partenerul de viață al Antoniei, a fost invitat la emisiunea „Detectorul de minciuni”, unde a făcut mai multe declarații. A vorbit și despre relația lui cu frumoasa brunetă, dar și despre problemele pe care le-au întâmpinat.

Cei doi artiști formează un cuplu încă din anul 2012. Alex și Antonia au împreună doi băieți, iar cântăreața mai are o fetiță, din fosta căsătorie.

Alex Velea a mărturisit ce probleme de sănătate are Antonia

alex velea
Alex Velea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: „Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Invitat la emisiunea moderată de Oana Radu, cântărețul a fost întrebat dacă își mai dorește copii. Cu toate că au o familie destul de numeroasă, Alex a spus că i-ar plăcea să aibă și mai mulți copii. Cu toate acestea, răspunsul care i-a uimit pe urmăritori a fost altul. Artistul a mărturisit că deși mai vor copii, Antonia nu mai poate să aducă pe lume alt bebeluș, din cauza problemelor de sănătate.

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ...Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare.”, a declarat Alex Velea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Antonia și Alex Velea fac tot posibilul pentru viitorul strălucit al copiilor

alex velea si antonia relatie
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Deja am tăiat o parte bună din el, și eu m-am speriat un pic.” Oana Moșneagu, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat actrița pe rețelele de socializare

În cadrul emisiunii, cântărețul a mărturisit că este conștient că dacă ar mai apărea și alt copil în viața lor, ar avea nevoie de mai mulți bani.

Alex a explicat că, împreună cu soția lui, încearcă să le ofere cât mai mult copiilor, pentru a avea un viitor cât mai bun. Antonia și Alex investesc sume foarte mari în educația celor mici.

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut.

Toate astea costă.", a povestit artistul pentru canalul theXclusive.

Alex Velea a vorbit despre gelozia față de Antonia

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită! Când vrea să se însoare: „Orice e posibil! E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta”

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Datorită talentului ei dar și al aspectului, frumoasa brunetă se bucură de un succes imens. Alex Velea a făcut mărturisi despre gelozia din cuplul lor.

Cu toate că amândoi au mulți admiratori, cântărețul susține că această problem nu există în relația lor.

„Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini din astea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața.", a afirmat Alex Velea.

antonia
Antonia[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Am luat ceea ce ni se cuvenea”. Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu Stoian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies