Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită! Când vrea să se însoare: „Orice e posibil! E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta”

Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită!
Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită!

Artistul este îndrăgostit până peste cap de noua lui parteneră de viață, alături de care are planuri mari de viitor! Ce pas foarte important au de gând să facă cei doi?

Lino Gloden este din nou îndrăgostit! Artistul este foarte fericit alături de iubita lui misterioasă, asta după ce o perioadă bună s-a declarat liber și disponibil. Lino Gloden și-a ținut relația secretă, oferindu-le fanilor de pe Instagram doar câteva detalii subtile în ceea ce privește viața lui personală, însă acum își asumă totul!

Citeste si: Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită!
Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită![Sursa foto: Instagram]

Lino Gloden și noua iubită, planuri mari de viitor!

Prima fotografie cu partenera lui de viață a apărut în mediul online abia acum câteva zile, artistul fiind în mod evident extrem de fericit și împlinit, lucru pe care l-au observat și fanii lui. La scurt timp după au apărut și primele declarații oficiale despre fata care i-a furat inima, fostul protejat a lui Alex Velea mărturisind ce se petrece în viața lui amoroasă.

Lino Golden a decis, de această dată, să își urmeze inima și să lase rațiunea pe locul doi, fiind astfel pregătit pentru absolut orice îi rezervă viitorul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt la începutul unei relații noi. Să vedem ce se va întâmpla. Deja am programat două vacanțe cu dânsa, după o lună.

Mă arunc... aia e. Vedem ce se va întâmpla”, a spus Lino Golden, la TV.

Cu toate că banii nu sunt o problemă pentru el, cântărețul apreciază mult faptul că noua lui parteneră nu pune preț pe lucrurile materiale. Astfel, cei doi se surprind reciproc cu gesturi mici, dar de suflet.

„Lucrurile mici fac diferența, nu cu obiecte neapărat cumpărate (n.r.

își surprinde iubita), cu anumite gesturi și lucruri la care ești atent când ți le zice, mi se pare mai frumos decât obiecte materiale aruncate la mișto”, a mai spus cântărețul.

Citeste si: Andreea Pirui are un nou iubit! Cine este și cum arată partenerul ei: „La început nu mi-a plăcut de el”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită!
Lino Golden, planuri mari de viitor cu noua iubită![Sursa foto: Instagram]

Ce spune Lino Golden despre căsătorie

Lino Golden și iubita lui și-au făcut deja planurile pentru vara aceasta, însă nu s-au gândit la pasul cel mare, anume căsătoria. Artistul mărturisește că este mult prea devreme pentru acest lucru, însă nu exclude categoric această variantă.

„Încă nu (n.r. nu s-au mutat împreună), suntem la început, cine știe, orice e posibil.

N-as spune neapărat nu (n.r. că nu se va însura curând). E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta, dar când e momentul potrivit”, a mărturisit artistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies